Nyáron milyen édességeket fogtok majd enni? Pl. Fagyi helyett?
Én csak Bledben fogok fagyit enni, azt is csak a pároméból... Gigantikus felhőfagyi és finom :D
Miért ennék fagyit? Drága és tele van ipari cukorral, amit kizártam az étrendemből... Ahogy jobbára a laktózt is... S nem azért zártam ki őket, hogy extrém ritka eseteket kivéve visszaengedjem őket. Nem jók azok nekem.
Elég sok édességet eszem, fagyit nem :) Túlértékelt cucc, évek óta alig ettem.
Bár bizonyára megpróbálkozom fagyikészítéssel, a házi fagyi az azért más és illeszkedik a táplálkozásomba. Gyümölcs+kókusztej, valami ilyesmi, majd rákeresek és kísérletezem. De egy sima lehűtött diós gyümölcsturmix is jó lehet.
ha megkivánom, fagyit fogok enni. szerintem teljesen belefér, néha-néha egy fagyi.
a célom a fogyás, és nem az önsanyargatás.
Ez hülyeség,én majdnem hogy nyáron csak fagyin élek,nagyon szeretem,hűsít meg minden,soha semmiért nem mondanék le róla.
Nem ettől fogsz elhízni,az tuti.Ha e mellett normálisan/egészségesen fogsz táplálkozni,akkor semmi baj nem lesz,pláne ha mozogsz is,mert úgyis lemozgod.
Talán annyi,hogy ne csoki,karamel,meg ilyen édesebb fagyikat egyél,hanem inkább gyümölcsfagyit ill vizes alapú fagyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!