Milyen hideg ebédet tudnátok javasolni a menzakoszt helyett?
Figyelt kérdés
középiskolába járok, és amikor 9órám van nem tudok normálisan ebédelni. de vmi azért kéne. eddig salátát szoktam vinni, meg melegszendvicset, meg párolt zöldséget de az egy kicsit unalmas. Ötletek?2013. ápr. 14. 18:33
1/5 anonim válasza:
Esetleg a szendvicsbe tegyél egy szelet rántott húst, vagy vigyél fasírtot, házi pogácsát, bolti pizza szeletet, tésztasalátát, banánt.
2/5 anonim válasza:
Én pl imádom a bögrés leveseket..igaz nem hideg kaja de jobb mint a menzakoszt.és csak forróvizet kérsz a büfésnénitől:)
3/5 anonim válasza:
én szoktam krémleveseket készíteni és dobozban viszem magammal. hidegen is finomak és könnyen variálhatóak mivel úgy sűrítem őket hogy leturmixolom a 3/4-ét a vízben főtt zöldségnek. ha sűrűbbre hagyom akkor már-már főzeléknek is jó és lehet bele kockázni sült húst,felvágottat,stb.
4/5 anonim válasza:
stefánia vagdalt, köményes sertéssült, natur szelet, főtt tojás, párolt hal, ezeket teheted a salátába így változatos
lesütött máj barnazsemlébe csalamádéval
tonhalkonzervek 1kis rozskenyérrel
túró gyümölcssalátával
rakottételek is jók hidegen
főtt rizs akármivel
5/5 anonim válasza:
Joghurt, puding, meggyes müzli, az a kis csomagolásos keksz (jó ,oké ,van belőle több is ,abból valamelyik:D:D) , nápolyi, csoki, alma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!