Számít, hogy a mozgást amit végzel milyen ruhában csinálod?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy van annak jelentősége, hogy jobban vagy kevésbé vagy felöltözve..?2012. okt. 27. 15:01
1/5 anonim válasza:
Igen mivel ha pl. spárgázni akarsz akkor nem mindegy hogy farmerbe vagy melegítőbe csinálod!!!!Mert farmerba le se tudnál menni....mármint ha tudsz de ez csak egy példa volt
2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, de én úgy értettem, hogy a fogyásra nézve számít-e.. pl. ha futok számít, hogy trikóban vagy pulcsiban? Lehet hülye kérdés, de na..
2012. okt. 27. 16:03
3/5 anonim válasza:
Nincs jelentősége. Jobban felöltözve max többet izzadsz de az nem ledolgozott zsír csak víz ami vissza is megy ha iszol utána vagy közben
4/5 anonim válasza:
ilyen idoben számit ha pulcsiban vagy trikoban futkosol kinn, ha nem akarsz megbetegedni akkor oltozkodj fel, de fogyas szempontjabol nincs jelentosege, csak vizet izzadsz ki nem zsírt
5/5 A kérdező kommentje:
én is így tudtam, köszi
2012. okt. 27. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!