Milyen mozgást tudnék csinálni 164cm,97kilósan? Olyat, amit bírnék is? Mert a futástól fél perc alatt kifulladok.
Ja, tényleg nem ártana orvos, másfél év alatt 30 kg az sok. Én évenként szedtem föl egy tízest. :(
107 kilóval indultam, Norbi duci tornáztam, majd Zumbázni kezdtem DVD-re. (most 100 vagyok)
116 kilóról indultam, heti 4 nap 40 perc szobabicikli (ha én bírtam te is bírod) és heti 2 nap 1 óra konditermi súlyzós edzés.
De amíg a kajálásod nincs rendben addig hiába mozogsz. Fehér liszt, cukor NULLA, barna rizs, sovány húsok, zöldségek, sovány túró... biztos nem ezektől szaladt fel az a 30 kg.
Nem csak liszt, glutén és ch dús kajákat kell elkerülni, hanem a tejféléket (túrót is). Pont a pajzsmirigy miatt.
Ezek a kaják autoimmun folyamatokat indíthatnak el, nem kell az nekünk.
Kérdező hülyének kell lenni a futáshoz.. több ezer éve van már Jóga, Taiji, QiGong, ezek az edzések valók egy erős embernek (vagy egy gyengének aki erős, egészséges akar lenni). Futkosást hagyd kisgyerekeknek és tinilányoknak. A rövid sprint az más, az mint anaerob HIIT edzés jó időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!