Télen fogyni? Hogyan?
Én is lány vagyok egy 3000 fős faluban, de még itt is van konditerem (látogatom is). Karácsonyra kérhetsz szobabicajt.
De ha egyik se tetszik nagyon sok torna van fenn pl. youtube-on. Azt direkt szobába találták ki.
simán otthon tornázol zenére, dvd-re stb
télen az idény zöldséget-gyümölcsöt veszed nem az 1000ft-os rózsaszínű koktélparadicsomot
kígyóuborka, répa, káposzta, csalamádé, retek, sav.káposzta, cékla, sütőtök, alma, majd lassan a narancs és a mandarin is lejjebb megy
Normálisan eszel, mint nyáron: húsokat, zöldségeket.
Erősítesz a szobádban, pont így. De ehhez fel kell tudni ismerni, hogy a sz.ar minőségű kaják hatásai miatt hízol el, és ezeket kell tudni kiküszöbölni fogyáshoz!
Az interneten (youtube-on) találsz aerobic videókat. Azokat nyugodtan csinálhatod otthon a szobában.
Rubint Réka videókra gondolok például.
Amíg ez az őszies idő van addig egy Thermo pulóverben és sapkában simán lehet kocogni esténként. (legalábbis én szoktam)
RR helyett akkor Bodyrock TV vagy Insanity (adjunk a minőségre).
Kocogás helyett télen is inkább rövid sprint! Kocogásnak nem lenne értelme, de még káros is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!