Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Télen fogyni? Hogyan?

Télen fogyni? Hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval fogyni akarok, de mindjárt itt a tél, egyre hidegebb van. Hogyan fogyjak így,ha nem tudok kint tornázni?Vagy tudnátok javasolni olyanokat, amiket a házban is tudok csinálni? Előre is köszi :)

2012. nov. 12. 19:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pont a kocogásnak lenne értelme mivel az aerob mozgás a sprint pedig inkább anaerob.

Előbbivel lehet fogyni, utóbbival nem.

2012. nov. 13. 13:11
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Akkor hajrá. Én nem győzködöm senkit, majd tönkremegy mindenkinek a térde :)

Fogyni semmilyen mozgástól nem lehet, ez táplálkozáson múlik. A sprintelésnek szimplán több értelme van, mint a kocogásnak ami káros és fölösleges időhúzás, nem beszélve arról hogy milyen minőségi edzést is lehetne végezni már 20-30 perc kocogás helyett.

2012. nov. 13. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Insanity-t nagyon ajánlom ! Én nem úgy csinálom ahogyan a program írja, mert az nekem túlságosan kötött, de mindenképp hatásos !
2012. nov. 13. 13:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ :)
2012. nov. 13. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!