Fogyni szeretnék, de nem sokat! Hogy tehetem meg?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 70 kg és 175 cm! Azt mondták szűrésen, hogy még fogyhatok és hízhatok is, egészséges leszek. Hát, én fogyni szeretnék, mit csináljak hogy 5 kilót leadjak? Igazából csak jövőre kellene a látható fogyás!2012. nov. 12. 17:05
1/2 anonim válasza:
eleve még nyúlni is fogysz. én ugyanilyen arányu vagyok csak 26 éves.nekem is kb még 5 kilo kellene. mozogj és sokszor egyél keveset. nekem ez jött be. nem tornázom de imádok kirándulni, és emellett zumbázom heti 1x minimum. nem zabálom tele magam, ebédnél a levest és a másodikat kettéosztom, a másodikat késöbb eszem meg amikor ujra éhes leszek. nekem semmi más nem kell ez pont megfelelö és nincs önsanyargatás és kinzo torna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!