Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kellene ennem, és mikor,...

Mit kellene ennem, és mikor, hogy fogyni tudjak?

Figyelt kérdés

Heti 3x van edzésem(1,5 óra)

Viszonylag sokat sétálok. Hét közben suliban vagyok. délutánra szinte mindig akad valami dolgom a városban. hétvégén meg, ha nem megyek haza a koliban punnyadok, ha hazamegyek akkor megyek ide oda, de eszem is rendesen, mert hiányzik a házikoszt, bár csak a szemem kívánja, nameg a tudat hogy van nap hogy nem tudok enni se max este. de ezt akarom beszüntetni. mit és mennyit kellene ennem, nameg mikor, ha fogyni szeretnék (ha lehet ne 2 óránkénti kevés evéat mondjátok kérlek, mert azt nem tudnám tartani:()

18/L

175 cm/118 kg

2012. nov. 12. 03:03
 1/3 anonim ***** válasza:
mit edzel? próbálj meg főleg gyümölcsöket és zöldségeket beiktatni,hétvégenként futni járni akár más kolisokkal együtt :)
2012. nov. 12. 05:48
 2/3 anonim ***** válasza:

én is így vagyok..

suli,du meg rengeteg dolog,suliba meg csak 10:55tól 11:05ig van szünet... fainos mondhatom:'D

én úgy csinálom h reggel eszek pár falatot,(pl 1 szelet teljeskiőrlésű kenyér,vaj,felvágott,zöldség mellé)

szünetbe 1 szendvics v valami gyors kaja amit belehet happolni,(ilyen ebéd félének nevezem) du meg amikor haza jövök 2-3 körül akkor is eszek,valami főttet,meg este.

ez napi 3-4. ennyit kell enni minimum,sok zöldség,gyümi,víz,cukor,fehérliszt,sok zsír,nuku,vagy maximum kicsike..

én sokat fogytam így :) mellé mozgok,itthon egy kis torna,ha gondolod átküldöm :))

sok szerencsét!

ja. 70 kiló voltam most vagyok 55. 3 hó alatt fogytam ennyit:)

16L 165/55.

2012. nov. 12. 08:45
 3/3 Bertold válasza:

Mindenek előtt mozognod kell, javaslom a kerékpárt, mert az egyik legjobb zsírégető. Séta kis távos kocogással szépitve, Később majd erősítő edzések: gumikötél,súlyzó,stb.

Ha szükséged lenne egy személyiedzőre,igaz Debreceni, viszont jó edzései vannak. :)

www.sport4ever.webnode.hu

Következő: Amit le kell tenned:

Vajak,margarinok,fehér kenyerek,ömlesztett sajtok,olajos dolgok,puffasztott élelmiszerek, stb.

Amit ehetsz,zöldségek,gyümölcsök, saláták,bármilyen pörkölt/sült de zsir nélkül és kenyér helyett savanyúsággal, rozskenyér, tojás de csak főve,

Sok sikert.

2012. nov. 22. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!