Mit kellene ennem, és mikor, hogy fogyni tudjak?
Heti 3x van edzésem(1,5 óra)
Viszonylag sokat sétálok. Hét közben suliban vagyok. délutánra szinte mindig akad valami dolgom a városban. hétvégén meg, ha nem megyek haza a koliban punnyadok, ha hazamegyek akkor megyek ide oda, de eszem is rendesen, mert hiányzik a házikoszt, bár csak a szemem kívánja, nameg a tudat hogy van nap hogy nem tudok enni se max este. de ezt akarom beszüntetni. mit és mennyit kellene ennem, nameg mikor, ha fogyni szeretnék (ha lehet ne 2 óránkénti kevés evéat mondjátok kérlek, mert azt nem tudnám tartani:()
18/L
175 cm/118 kg
én is így vagyok..
suli,du meg rengeteg dolog,suliba meg csak 10:55tól 11:05ig van szünet... fainos mondhatom:'D
én úgy csinálom h reggel eszek pár falatot,(pl 1 szelet teljeskiőrlésű kenyér,vaj,felvágott,zöldség mellé)
szünetbe 1 szendvics v valami gyors kaja amit belehet happolni,(ilyen ebéd félének nevezem) du meg amikor haza jövök 2-3 körül akkor is eszek,valami főttet,meg este.
ez napi 3-4. ennyit kell enni minimum,sok zöldség,gyümi,víz,cukor,fehérliszt,sok zsír,nuku,vagy maximum kicsike..
én sokat fogytam így :) mellé mozgok,itthon egy kis torna,ha gondolod átküldöm :))
sok szerencsét!
ja. 70 kiló voltam most vagyok 55. 3 hó alatt fogytam ennyit:)
16L 165/55.
Mindenek előtt mozognod kell, javaslom a kerékpárt, mert az egyik legjobb zsírégető. Séta kis távos kocogással szépitve, Később majd erősítő edzések: gumikötél,súlyzó,stb.
Ha szükséged lenne egy személyiedzőre,igaz Debreceni, viszont jó edzései vannak. :)
www.sport4ever.webnode.hu
Következő: Amit le kell tenned:
Vajak,margarinok,fehér kenyerek,ömlesztett sajtok,olajos dolgok,puffasztott élelmiszerek, stb.
Amit ehetsz,zöldségek,gyümölcsök, saláták,bármilyen pörkölt/sült de zsir nélkül és kenyér helyett savanyúsággal, rozskenyér, tojás de csak főve,
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!