Mennyit tudok így fogyni?
Szénhidrátmentes/szénhidrátszegény diétát csinálok.
Még nagyon az elején vagyok 3-4 napja csinálom csak.
Reggelire általában viszek magammal salit, vagy joghurtot,
ebédre salit eszem / grill-csirkehús,saláta, paradicsom, uborka, répa, esetleg feta-sajt,vagy grill csirke uborkával / estére pedig semmit, vagy gyümölcsöt vagy salit..Ezeket így keverem, minden nap máshogy. Mit gondoltok, így mennyi idő alatt mennyit lehet fogyni? A mostani súlyom 85 kg, sajnos egy pajzsmirigyprobléma miatt meghíztam, kb. 1,5-2 éve, de nagyon utálom. Rendszeres mozgást szeretnék beiktatni emellé, de iszonyatosan kevés időm van. A 4 nap alatt úgy vettem észre, hogy ment le egy nagyon pici...de szerintem max 1 kiló. :) Válaszaitokat előre is köszönöm.:)
20/L
1. ez egy nagyon régi átverő oldal, én már unom annyiszor posztoltuk ki fészbúkon stb.
2. ha ch szegény étrenden vagy az jó lenne, félig. Csak sajnos a norbiupdét is ch szegény, viszont tele van gluténnal, ami a pajzsmirigy problémád oka lehet. Tehát gluténmentes és ch szegény táplálkozást folytass!
A tej a borjú hizlalására van, hasonló gyulladásokat okoz mint a glutén, a saját inzulin szintedet is megemeli, legalább próbaidőre hagyd el a tejtermékeket is!
Ez az alacsony szénhidrátos tej és gluténmentes táplálkozás. Igazából az ember így eszik, hiszen a húsok és zöldségek felelnek meg ezeknek a kritériumoknak, amik véletlenül az ember természetes táplálékai.
További sok sikert!
Mozgásnak heti pár perc HIIT edzés, például sprintelés jó (testsúlyodtól függ mennyire jó!) de az aduászok az egészségfejlesztő edzések. Taichi, Jóga, QiGong, Callenetics.. De hát ezekre is kell idő, főleg amíg kitanulod.
Otthon erősíteni lehet időtakarékosan, pl bodyrockTV videók alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!