Milyen lenne a prósza, ha reszelt krumpli helyett reszelt káposztát és répát sütnék bele?
Sok ilyesmi recept van, zöldségfasirt, zöldségpuffancs, zöldséglapcsánka, répafasirt, cukkinipuffancs, vegetáriánus fasirt, stb néven sok receptet találsz a neten is.
Majdnem minden zöldségfélével lehet késziteni, többet is kipróbáltam már, és finomak lettek.
Az a kevés liszt, ami kell bele, nem sokat számit, de vannak liszmentes receptek is.
Köszi-köszi!
És ha akármelyikből megsütök egyszerre több napra valót, és lefagyasztom, azután is jó lesz? Vagy naponta süssek frisset?
Az a helyzet, hogy nagyon kenyeres vagyok, valamivel ki akarom váltani, hogy valami másra "járjak" rá, amikor térülök-fordulok egyet a lakásban, de nem szeretnék naponta sütkérezni sem.
Köszi!
Egyelőre csak örülnék ha heti mennyiséget is tudnék lefagyasztani, hogy ne kelljen naponta sütögetni.
Mindenkinek ment a zöld-pacsi, de úgy nézem, a rendszer nem mindenkinél mutatja.
A sajátomnál sem szoktam látni, reméljük azért a rendszer rögzíti a nevedhez.
Mégegyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!