SZtapacska szaggatáskor egy csomo reszelt krumpli szétmegy a föző vizben elég macsinka lesz mi az oka?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 17:42
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz a tészta állaga, nem elég sűrű. Nekem sohasem megy szét a tészta főzés közben. Igaz, tojást is teszek bele mindig, legalább egyet, az összetartja a tésztát.
2/3 igabcsy válasza:
kb. fele annyi lisztet kell használni, mint a krumpli súlya. És tojást én is szoktam tenni bele.
(még a régi krumlihoz is, az újkrumlihoz pedig még többet is)
Nekem sem szokott szétmenni.
3/3 anonim válasza:
Próbáld a krumplit nagyon sűrű lyukú reszelőn átreszelni, akkor jobban összeáll a tészta. Annyi lisztet tegyél a krumplihoz, amennyit felvesz, tegyél bele 1-2 tojást, az is összetartja. Szaggatáskor nembaj,h olyan sűrű lesz a tésztalé, nem is kell lecsepegtetni, mert akkor szaftosabb marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!