Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem bírom tovább. Meghánytatta...

Nem bírom tovább. Meghánytattam magam. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. 184cm és 86kg. Tavaly nyáron Nagyon szépen lefogytam 17Kg-ot! 74kg lettem. De ugyan olyan sebességgel vissza is jött Szeptembertől egészen idáig. Nagyon zavar és lelkileg is megvisel ez. Odáig fajult a dolog, hogy ma leittam magam. (3 üveg pezsgő és tömény). Próbáltam meghánytani magam de nem ment :(( Mindent megtennék hogy legalább annyi legyek mint tavaly. Kevesebbnek lenni még jobb lenne.
2013. ápr. 20. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3 üveg pezsgőt és töményt benyomtál ma? És még tudsz írni? Amúgy normális vagy? Sportolj és fogadd el magad, ne ilyen baromságokkal próbálj lefogyni. Az agyaddal van baj nem a testsúlyoddal!
2013. ápr. 20. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:

ész.. hová mész..xd

amúgy tudod hogy az alkohol is baromira hízlal?

amúgy akkor tegyél meg mindent, étkezz egészségesen és mozogj. pár hónap és lesz eredménye

2013. ápr. 20. 20:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Elegem lett a valóságból. Tavaly nyáron a nagy fogyomkor naponta leesett a vércukrom és ájuldoztam, de visszagondolva megérte..
2013. ápr. 20. 20:28
 4/11 anonim válasza:
100%

"Mindent megtennék..." Normális fogyókúra és sport esetleg nem fér bele a mindenbe?

Adj magadnak időt, ne pár hét alatt akarj lefogyni, legyél türelmes, szerintem ez nagyon sokat segítene. És persze normális étrend kellene, ami mellett nem éhezel, így nem lesznek falásrohamok sem. Kitartás!

2013. ápr. 20. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
te ha ennyire utálod magad hogy hánytatod magad, hülyén diétázol és nem sportolsz, és leiszod magad, akkor miért nem szedsz valami barom fogyasztószert mondjuk adipexet? az se használ, de ugyanolyan baromság lenne..-.-
2013. ápr. 20. 20:29
 6/11 anonim válasza:

Lenne egy kérdésem, ami nem igazán számít, csak érdekel. Fiú vagy, vagy lány?

184 cm és 86 kg nem vészes. Ha van kutyád, vidd ki sétálni(ne legyen azért túl lassú a séta), kocogj, majd kicsit húzd meg, aztán újra kocogás végül séta. Az elején fél óra bőven elég, később pedig már az egy sem lesz nehéz. Biciklizni is mehetnél és persze az étrendre is odafigyelhetnél. Elmehetnél például boxolni is. Ott meg is erősödnél! És amiket itt leírtam egyáltalán nem nehéz teljesíteni, sőt valószínűleg később, igényelnéd is. Én például nem bírom ki, hogy ne menjek el futni. Ha te is ilyen leszel, eszedbe sem fog jutni, hogy hánytasd magad!

A sport jó, amit te csinálsz, az pedig már betegség!

Fel a fejjel és kezdj el sportolni!

2013. ápr. 20. 20:40
 7/11 anonim válasza:
(Persze ha nincs kutyád, akkor is kimehetsz futni :) )
2013. ápr. 20. 20:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha koplalással fogytál le-erre következtettem a leeső vércukortól való ájuldozásból-akkor ne csodálkozz, hogy visszajött. Sportolj és diétázz normálisan, de még a fogyókúrás diéta sem jelent éhezést soha! Ne hozzá nem értő kamuzó oldalakról nézz hozzá mintatrendet, hanem mondjuk egy erre szakosodott oldalról, például a shopbuilderről.
2013. ápr. 20. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2013. ápr. 20. 21:18
 10/11 poiu ***** válasza:
100%
184/86 nem vészes. Én a 180/98-nál ijedtem meg, és fogytam majdnem 20 kilót. És tartom. Zöldség + hús, semmi keményítő vagy cukor, ne éhezz és ne számold a kalóriát. Gyalogolj sokat, csinálj kevés nagyon intenzív mozgást és nem árt egy kevés erőedzés.
2013. ápr. 20. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!