Nem bírom tovább. Meghánytattam magam. Hogyan tovább?
ész.. hová mész..xd
amúgy tudod hogy az alkohol is baromira hízlal?
amúgy akkor tegyél meg mindent, étkezz egészségesen és mozogj. pár hónap és lesz eredménye
"Mindent megtennék..." Normális fogyókúra és sport esetleg nem fér bele a mindenbe?
Adj magadnak időt, ne pár hét alatt akarj lefogyni, legyél türelmes, szerintem ez nagyon sokat segítene. És persze normális étrend kellene, ami mellett nem éhezel, így nem lesznek falásrohamok sem. Kitartás!
Lenne egy kérdésem, ami nem igazán számít, csak érdekel. Fiú vagy, vagy lány?
184 cm és 86 kg nem vészes. Ha van kutyád, vidd ki sétálni(ne legyen azért túl lassú a séta), kocogj, majd kicsit húzd meg, aztán újra kocogás végül séta. Az elején fél óra bőven elég, később pedig már az egy sem lesz nehéz. Biciklizni is mehetnél és persze az étrendre is odafigyelhetnél. Elmehetnél például boxolni is. Ott meg is erősödnél! És amiket itt leírtam egyáltalán nem nehéz teljesíteni, sőt valószínűleg később, igényelnéd is. Én például nem bírom ki, hogy ne menjek el futni. Ha te is ilyen leszel, eszedbe sem fog jutni, hogy hánytasd magad!
A sport jó, amit te csinálsz, az pedig már betegség!
Fel a fejjel és kezdj el sportolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!