Mit nem szabad enni ha Fogyókúrázol? TOVÁBB LENT!
milyen étrendet tartsak be??pl:este 6után csak gyümölcsöt lehet enni.de milyet??
vagy miket NE egyek??kenyér?tészta?piskóta?
csak vizet lehet inni?
pár dologba biztos vagyok de nem mindenbe!
ESTE ROHADTUL NEM ESZÜNK GYÜMÖLCSÖT, HE
Inkább annyit segítek, mit szabad enni: húst, zöldséget, és tojást. Ennyi. Úgy variálod ahogy akarod.
Azért az olajos magvakról se feledkezzünk meg, nélkülük én személy szerint meg lennék lőve :P Persze óvatosan velük :)
Este 6 után nyilván egyél, ha éhes vagy vagy nem extra korán fekszel...
:) Bővebben kifejtve:
De egyébként a lényeg:
"Vacsora (20.00 körül) Nem nagyon ajánlok ide már semmit a fehérje turmixon kívül, sőt igazából a nap utolsó étkezésére én kizárólag fehérje turmixot javaslok, de aki gondolja nyugodtan kínózza magát sovány túróval.
1. 0%-os joghurt puffasztott rizzsel, búzával
2. lassú felszívódású fehérje turmix (akár lefekvés előtt is lehet)
3. sovány túró
Este Már semmi, mert a test estére kifáradt, elhasználodott, ezt pótoljátok rengeteg fehérjével amik reggelre újjáépítik a testet, azaz regenerálják. A legnagyobb madárság este emésztéssel terhelni a testet. Éjszaka a testünk a helyes étkezés hatására, optimalizálja a hormon háztartásunkat, és ha ezt az energiát emésztésre kell pazarolnia, akkor nyugodtan el is mehetünk a francba. Az időpontok csak amolyan irány mutatóak, aki éjszakai életet él, vagy 10 kor kel fel, esetleg délután kettőkor, ugyanezek érvényesek. Három óránként evés van, bár az éjszakai életnél nincs rohadtabb dolog, de ha ez van, ez van. Attól még élhetünk egészségesen."
Mégis a zsömle miben különbözik a kenyértől? Gondolkozz már...
A hányszor kérdésre sok válasz van 1 és sok között. Én akkor eszem, amikor megéhezem, ez véletlenül egészen rendes mintát követ, így nem rendszertelen :P
Éhezni szerintem nem jó, de az igen, ha kellemesen jól tudsz lakni, azután viszont nem éhezel meg 3 óra múlva...
Ha jól akarod csinálni, ezekről még olvasnod kell egy csomót, majdnem minden és annak az ellenkezője is megtalálható mint hit, mint az Egy Igaz Út...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!