Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább, hogy ne adjam...

Hogyan tovább, hogy ne adjam fel?!

Figyelt kérdés

10kg-tól szeretnék megszabadulni. 1 hónapja kezdtem a fogyókúrát, de semmi eredménye nincs, sőt híztam is.

Szénhidrátszegényen eszek, naponta sportolok. Kedden+csütörtökön 20km-t bicajozok, hétfő+szerda+vasárnap futok, kedd+szombat ugrókötelezek. Figyelek, mit eszek. Nem eszek kenyeret, lisztes dolgokat, péksüteményt, tésztát, zsírosat sem.Rengeteg zöldséget (sárgarépa), almát. Csak ásványvizet iszok.

Valamit elrontottam??

2013. ápr. 19. 12:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mizu a fehérjékkel? (Hús, hal, tjás) A zsírtól nem kell félned, ehetsz reggelire akár szalonnás rántottát is salátával. A zsír kell az emésztéshez, bizonyos vitaminok is csak zsírban oldódnak. Remélem, nem csak sárgarépát eszel a zöldségek közül.

A napi 3 liter vizfogyasztásod megvan?

2013. ápr. 19. 13:04
 2/13 anonim ***** válasza:

most irtam épp választ egy hanonló kérdéshez.

szóval bemásolom, mert neked is szólhat, ugyanez a válasz:

ne csüggedj.

én amikor elkezdtem tornázni, egy hónapig nem fogytam semmit, sőt még nőtt is a súlyom, kb. 1,5 kilót.

nem tudom miért, pedig kb. 1500-1600 kalóriát ettem, amivel előtte igencsak fogytam.

de meg kell jegyeznem, hogy a centik azért mentek le, és igazából ez a fontos.

ajánlom mérd magad.

na aztán a második hónapban már megindult a súlyom is.

szóval ajánlom a centit, és nézd magad a tükörben, mert a sokkal fontosabb mint a kilók.

2013. ápr. 19. 13:08
 3/13 A kérdező kommentje:

Halat+húst is eszem. Tojást egyáltalán nem, allergiás vagyok rá. Húsok közül csirkemellet minden mennyiségben+sertés, egyéb szárnyas állatok. Sárgarépát azért eszem sokat, mert állandó édességérzetem van, amit azzal tudok enyhíteni. Folyadék szerintem még több is, eddig is rengeteget ittam.

Mindenféle zöldséget megeszek, sültekhez, főzelékekhez mindig csinálok salátát.

2013. ápr. 19. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben meglesz az eredménye.Majd hirtelen indul be a fogyásod. Nálam is úgy volt. 3 hétig semmi, majd az egy hónap végén hirtelen -2kg.
2013. ápr. 19. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Még az előzőhöz annyi kiegészítés, hogy akkor fogadtam meg, hogy a súlyom csak havonta mérem:) Ha megnézed a centiket is (derék, csípő) ott már most is észreveszed a változást.
2013. ápr. 19. 13:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Azóta egyszer álltam mérlegre, tegnap, többet mutatott. Mérni nem mértem, most lefogom és felírom magamnak, majd egy hét múlva újra. Kíváncsi leszek, ott lesz-e változás.
2013. ápr. 19. 13:32
 7/13 anonim ***** válasza:

kettes vagyok!

még annyit hozzátennék, hogy az édesség utáni vágy leküzdésére az a legjobb, ha nem eszel.

hizásom csúcspontján, mert én is durván cukorfüggő lettem, és ahogy kevesebbet meg kevesebbet ettem, szinte tisztára elmúlt, igaz kellett hozzá idő. kitartás!

ja, és a C-vitamin állitólag csökkenti ezt a vágyat, én rendszeresen szedem.

2013. ápr. 19. 13:33
 8/13 poiu ***** válasza:
Ez nagyon furcsa. cm/kg/kor?
2013. ápr. 19. 19:53
 9/13 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok, 168 cm, jelenleg 65 kg.
2013. ápr. 20. 17:31
 10/13 poiu ***** válasza:
Nem értem, mert ebből fogynod kellett volna pár kilót. Próbáld meg nem csak a lisztes dolgokat, de minden keményítőt kizárni. Tehát semmi rizs, tészta, krumpli, banán. Ennek működni kell.
2013. ápr. 21. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!