Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Néha úgy...

Hogyan tovább? Néha úgy érzem, hogy nem tudom folytatni.

Figyelt kérdés
Már egy ideje fogyókúrázom. Próbálok mindennap mozogni, és az étkezésemen is változtattam. Fogytam is. De vannak időszakok mostanában, hogy egyre kevesebbszer mozgok, bár sokszor időm vagy módom sincs rá, és gyakran "bűnözök" az étkezésben. Nem tudom megállni, hogy ha van itthon olyan kaja, akkor nem egyek belőle, aztán ha egyszer elkezdek enni, akkor. Nincs megállás :DDD És nem tudom, hogy hogyan tovább. mit csináljak. Szeretném tovább folytatni, és még edzeni is el szeretnék kezdeni, de azt sem tudom, hogy kezdjem.
2013. ápr. 1. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok edzésileg. Nem tudom hogyan fogjak hozzá. Március 1.-étől "számolom" a kalóriákat a kaloriabazis.hu segítségével és az első héten rögtön 3 kg lement mindenféle plusz mozgás meg éhezés nélkül, majd minden héten 1-1 kg. Összesen eddig 6 kg-t fogytam. Ajánlom figyelmedbe az oldalt. És ne bűnözz!
2013. ápr. 1. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem számolgatom a kalóriákat, hanem 3 hónapja áttértem a paleóra. Nagyon finomakat eszem korlátlan mennyiségben és nem is hiányzik a bűnözés (lisztes, cukros, keményítős kaják). Ráadásul a közérzetem is sokkal jobb, mint amikor még faltam a gyorsan felszívódó szénhidrátokat.
2013. ápr. 1. 18:56
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)) megnéztem a kalóriabázisos oldalt és tényleg jó :)) meg a paleónak is utána néztem
2013. ápr. 2. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!