Nem akarom ezt folytatni tovább! De ha visszatérek a régi evési szokásomhoz amibe minden benne van (chipstöl kezdve a mc donaldsig). Még nem késö visszatérni?
Nem igazán értlek, vagy azt mondod, hogy eszel amit szeretsz, és nem törődsz a következményekkel, vagy azt, hogy lefogysz. De egyszerre a kettő nem megy!
Egyéként egy hét még nem igazán számít, de az a 2 kiló mintha nem is lenne, úgy számolj vele, hogy napok alatt visszajön (vagy gyorsabban, ha csupa sós kaját eszel, csak úgy fogja felszívni a vizet a tested).
Megjegyzem, neked az is elég lenne diétának, ha a csipszet, gyorskaját és hasonló kalóriabombákat elhagynád...
Nem hinném, hogy egy hét diéta miatt 4 kiló jönne vissza, ha csak nem duplán eszel mint a diéta előtti mennyiség.
Egyébként a kulcs itt van, a mennyiségben!! bármit ehetsz, ha nem tudsz lemondani bizonyos dolgokról, HA tudod követni a napi bevitt kalóriamennyiséget, és ha eszel egy mekis hamburgert egyik nap, akkor már semmi mást nem ehetsz, max egy kis joghurt, vagy gyümölcs.
Mindenzt persze rendszeres mozgással ,legalább heti 3 x egy óra aerob (úszás, kocogás..)
Hasonló helyzetben voltam, mint te csak nem gyors kajákkal.
Gyógyszert kellett szednem és nagyon nagy édesség iránti vágyat okozott. Kibírhatatlan volt.
Én úgy oldottam meg, hogy délelőtt folyamán ettem csokit vagy vmilyen más édességet meg normálisan kajáltam reggel. Délután viszont csak zöldséget és gyümölcsöt fogyasztottam. Nagyon sok folyadékot ittam! Én is nagyon ajánlom neked a citromos vizet! Segít sokat!
Szóval ha nem bírod ki akkor délelőtt próbálj meg chipset enni meg a hasonló dolgokat!
Viszont azt is jónak tartom ha tartasz egy lazább napot 1héten egyszer. Nem lesz hiányod!
Sok sikert kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!