Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem akarom ezt folytatni...

Nem akarom ezt folytatni tovább! De ha visszatérek a régi evési szokásomhoz amibe minden benne van (chipstöl kezdve a mc donaldsig). Még nem késö visszatérni?

Figyelt kérdés
Csak 1hete kezdtem fogyozni ami nálam azt jelenti hogy nem ettem kenyeret,sült krumplit,édeséget.De rájöttem hogy ez nekem nem megy mert a kedvenc dolgoktol foztom meg magmat és annál rosszab nincs.a mérleg szerint lement 2kilo de ez még nem zsir szerintem mert nem látszik.De ha most eszem rendesen följöhet plusz 4kilo is?vagy nem mert nem számit ez az egy hét???(mozogni is szoktam)
2009. márc. 2. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez így jó, felesleges az alma kekszel, a keksz amúgy is hízlal!De amit az elején írtál, az jó!A citromos víz arra jó,hogy lúgosítja a szervezetetd,és kevesebbszer fogod magad éhesnek érezni, mert feloszlatja a gyomorsavad!Ráadásul jó méregtelenítő is, így segít a fogyásban!
2009. márc. 7. 11:43
 12/14 anonim ***** válasza:

A citromos viztol nem lesz ehsegerzeted.

De az almahoz felesleges kekszet enned, es a feher kenyer ebedkor egyaltalan nem jo!

Szerintem neked semmi akaraterod nincs, inkabb arra kellene gyurnod eloszor. Amiket leirtal, teljesen normalis etkezes, semmi dietas nincs benne.

2009. márc. 7. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A citromos vizet már nem írom le, mert válaszoltak rá!

Keksszel én sem ajánlanám inkább tarts egy gyümölcsnapot hétvégén vagy mind a két napot!

Mégpedig azért, mert az ilyen napokon lényegében a szervezeted koplal és ha plusz bevitt cukor kerül a szervezetedbe, a keringésedbe akkor leáll a zsírégetés, mert úgy van vele a szervezeted, hogy nem kell zsírból energiát szereznie a vérkeringésedbe is már benne van.

Ettől emelkedik az inzulin szint eredménye falási roham és hízás.

Szóval inkább ha kibírod akkor zöldségnapot tarts vagy gyümölcsnapot.

A 11:21 válaszoló voltam!

2009. márc. 8. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Mc donalds, chips, cukros üdítő... Bármit csak ezeket ne!!! Étkezz változatosan, egészségesen, igyál sok ásványvizet, gyümölcslevet. Ja és sport, sport és sport!!!!
2011. aug. 22. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!