Mennyire biztonságos Szlovákia szlovákok által lakott részén magyar rendszámú autóval közlekedni? Ha leparkolok valahol, lehetséges, hogy rongálva lesz az autó mire visszatérek hozzá?
Az biztos segít, ha nincsenek Szlovákiát [pl. területileg] sértő jelzéseid.
A mi autónkat nem bántották, egy ujjal sem nyúltak hozzá. Szerintem attól függ, hol parkolsz (őrzött parkoló vagy "világvége-hangulatú" hely).
Ismerősöméknek kiszúrták a kerekeit Poprad környékén.
Mi nagyon sokat jártunk át Szlovákiába, de semmi nem történt, max. személyesen hőzöngtek nekünk.
Mondjuk mi legtöbbször kempingekbe parokoltunk, vagy őrzött terület mellé.
Szia! Én szlovákiai vagyok, igaz h délen lakom, de azért nem olyan vészes a helyzet ahogy gondoljátok. Mindenhol vannak tapló emberek is, de a zöme normális. Nyugodtan gyertek!
De azt mondjuk én is mondhatnám, h szlovák rendszámú autómról lelopták ősszel MO-n a felniket, úgy h rögzítve voltak. Most meg olyan 2 hónapja voltam Györben, végigkarcolták a kocsimat!!! :-( És megjegyezném az autóm vadi új, nincs még 1 éves sem. Ilyen dolgok bárhol megtörténnek, nemcsak Szlovákiában, vagy Magyarországon...
el ne gyere,biztos tönkreteszik.
Milyen kérdés ez már? Elmész autóval Ausztriába ott is megkérded. Szerinted mi bajod a szlovákoknak a magyarokkal?
ui.válasz : semmi
Egy Szlovákiában elő ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!