Ment itt valaki Pestre Bécsből az esti Dacia Nemzetközi gyorssal? Igaz, hogy nem biztonságos, balkáni állapotok uralkodnak rajta és tele van c*gánnyal? Érdemesebb lenne a két órával korábban induló railjettel jönni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 19:57
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg nem lenne semmi bajod, de a railjet sokkal kényelmesebb és kultúráltabb.
2/4 anonim válasza:
Hát én Ausztriában egy darab cigányt nem láttam. Bécsből álltalában kultúrált járatok mennek Budapestre. Balkáni állapotok...ezt te hol hallottad?
Am meg igen, utazz railjettel, az bizony igen kultúrált.
3/4 anonim válasza:
Mentem vele. Nincs vele igazán probléma, de mióta van Railjet, én nemigen választanám azt a vonatot.
4/4 anonim válasza:
Fülkés, hangos. Váltóknál érzed igazán a rezgéseket. És nem valami halk, ahogy a kerék a sínen gurul. Ez a Dacia.
A Railjet viszont annyira halk, hogy 160-nál is alig van hangja. És Magyarországon egyedül a Railjet mehet 160-al. Remegni, meg rezegni egyáltalán nem rezeg.
De elég csak a két vonat külsejére nézni. A Railjet igényesebb.
Viszont a Dacia-t csak +10€ felárral veheted igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!