2,5hónapja csinálom a diétát és 60kg-ból leadtam 5 kg-ot, de már nem bírtam tovább így jól bezabálta. Lehet ezek után folytatni vagy kezdjem újból? Mennyire állítja le ez a 2 nap a fogyást?
Szerintme kezd újból.Vagyis ha eddig nem bírtad próbálkozz először valami light-osabbal, mert ha mégegyszer bebuksz, és elkezdessz "zabálni", annak nem lesz jó vége.Szoval próbálj meg rövidtávra valami egyszerűbb fogyókúrát, aztán fokozatosan válts az étrenden.
-
Hát nem tudom, a 2 nap után hány kiló voltál, d eezt csak te meg a mérleged tudjátok.:) Nem volt túl jó ötlet, de szerintem még nincs minden veszve:).
Az a LEGROSSZABB fogyókúra, ha folyton az evésen gondolkodsz! Az MEGEDZ a fogyás ellen: utána dupla sebeséggel fogsz hízni!!!
Ez a 2 nap pedig legjobb esetben is legalább 2 hétre állította le a fogyásod: ennyi kell, hogy zsírt kezdjél égetni.
De még egyszer: NE csinálj olyan fogyókúrát, ahol éhezel! Válassz olyat, amelyiket végig tudsz vinni, és UTÁNA SEM kezdesz el újból a régi módon enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!