Ha most dieta mellett minden nap (majdnem minden nap) futok, de suli idoben ezt nem tudom folytatni ilyen gyakorisaggal, akkor ha a dietat tartom is, meg fogok hizni?
Miért ne tudnád tartani? Én suliidőben 3órás edzéseket simán lenyomtam, pedig akkor érettségiztem.
Amúgy meg attól függ, hogy van összeválogatva a diétád. Vegyünk egy példát. Súlytartáshoz szükséges kcal mennyiséged mozgás nélkül 2000kcal. De te ugye futsz, mondjuk elégetsz 1,5óra alatt 500kcalt. Ez összesen akkor 2500kcal ebből levonsz 500-at(hogy előidézd a fogyást) így minden nap 2000kcal viszel be és fogysz.
Ha abbahagyod a futást és ugyan úgy 2000kcalt viszel be akkor ahelyett, hogy fogynál súlyt tartasz.
Ha mások a számok, akkor az is előfordul, hogy hízni fogsz de az is, hogy tovább fogsz fogyni.
azért néha meglepődöm, hogy egyesek a suli miatt nem tudnak sportolni
én ismerek olyat, aki munka, 3 gyerek, levelező egyetem és egy kutya mellett heti 3* edzésen van
koszi annak aki ertelmes valaszokat ad ! (:
a tobbieknek meg nem ertem hogy hogy van ra kepetek ugy becsmerelni masokat, hogy azt sem tudjatok milyen suliba jar, ugyanis delutani oraim is vannak este nyolcig minden nap, igy eleg nehez tartani, csak hetvegen lehet es azt meg is tartom...
visszavehetnetek ha nem ismeritek a hattereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!