Miért érdemes folytatni?
Középiskolás lány vagyok, kb. 10 éves koromtól súlyproblémákkal küzdök. Soha nem sikerült leadnom tartósan több kilót, idén nyár végén és ősz elején viszont sikerült megszabadulnom 6-6,5 kilótól, így 74 kiló körül mozgok. Hál' Istennek olyan módszert választottam, amire egyetlen szakértő sem mondhat semmi rosszat: egyszerűen kevesebbet zabáltam. Most azonban elfogyott a lendület és akkor is eszek amikor tulajdonképpen nem is vagyok éhes, tehát visszaálltam a korábbi életmódomra. Nem híztam vissza semmit és tudom, hogy jó fokozatosan fogyni és egy ideig egy szinten stagnálni, de attól félek, hogy nem fogom tudni folytatni.
Legyetek szívesek mondani valami nyomós érvet a folytatásra! ;)
szia, így voltam, mint Te, lement 6 kg, aztán 1.5 hónapig nem igazán fogyóztam, de nekem se jött vissza semmi. Szombaton kezdtem újra, azóta lecsúszott 1 kg. Ez elég motiváció Neked is?:))))
Gondolj bele, hogy jövő tavaszra, nyárra, olyan kis tuti csaj leszel, hogy bármit felvehetsz, ami tetszik...
Szia!
az én esetem dettó mint a tiéd-- egész életemben súlyproblémák..
Szóval, a tanácsom a motivációval kapcsolatban, és csodálom hogy eddig senki nem mondta még, bár ugye mi magyarok köztudottan prűdek vagyunk.... Na szóval bár nem tudom hány éves vagy, de azért is érdemes lefogyni és tartani mert a szex sokkal jobb ha kicsit vékonyabb vagy!!!
Nem viccelek: önbizalmat ad az ágyban ha tudod hogy vonzó vagy stb stb ezáltal neked is jobban fog tetszeni a téma----több szex ---- több boldogság! És hát ugye ki ne akarna boldog lenni? :))))))
Remélem nem tart ezekután totál perverznek, de ezt magamon tapasztaltam:))
33/L
na erre még nem is gondoltam! ;)
szépen bővül a motivációs lista... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!