Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeritnetek, hogy lehet h nem...

Szeritnetek, hogy lehet h nem fogytam meg semmit? 3 hete elkezdtem edzeni (eleg intenziven min minden masnap edzöteremben plusz 30-40 perc futas) es kevesebbet is eszem (nem koplalok, min 1400 kcal-at megeszem 1 nap es nem egeszsegtelen kajakbol)

Figyelt kérdés
58 kilo vagyok/lany 168 cm 25 eves (nem sokat szeretnek fogyni csak 2 kilot)
2013. ápr. 19. 09:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyik legfontosabb feladat fogyókúra során, hogy a felgyülemlett salakanyagok melyek kioldódnak, a szervezetünkből el is távolítsuk, ennek oldószere a víz.
2013. ápr. 19. 10:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Húsok, halak, tojás, sok-sok zöldség, saláta.

Reggelire, sőt vacsorára is nyugodtan megehetsz egy jó szalonnás tojásrántottát salátával kenyér nélkül. Garantáltan nem leszel éhes utána.

Délben hús, hal, zöldséggel, salátával.

Gyümölcs délelőtt.

2013. ápr. 19. 10:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Legalább 5 kisebb étkezés kellene és a kenyeret teljes kiőrlésűre cserélni (a "barna kenyér" sokszor csak színezett fehér kenyér nagyjából). Ebédre sovány hús, zöldség, mértékkel barna rizs. Az is hülyeség, hogy délután 4-5kor eszel utoljára. Lefekvés előtt kb 3órával egyél utoljára szénhidrát tartalmú kaját, ennyi a lényeg. Ne menj bele ebbe a "6 után nem eszem, mert a szervezetem tudja, hogy elmúlt 6 és mérges lesz".

A futás az inkább kocogás legyen, ha túl magas a pulzusod akkor átmegy inkább izommunkába, mint zsírégetés.

Cukros dolgokat kizártad, sok vizet igyál. Más így hirtelen nem jut eszembe.

Egyébként ne csak kg-ra nézd a fogyást. Lehet feljött egy kis izom is.

2013. ápr. 19. 10:55
 14/19 anonim ***** válasza:
A szalonnás tojásrántottát én hanyagolnám diétában, főleg, hogy nehezen megy a fogyás. Főleg este, nem kellene egy zsírbombával zárni a napot. Szinten tartásnál lehet belefér, de nehezen működő fogyásnál nem.
2013. ápr. 19. 10:59
 15/19 A kérdező kommentje:
vacsorara akkor mit ajanlanal? ebedre a csirkehus salata meg rizs akar minden nap jöhet nagyon szeretem, de a rantottat, meg a tojast ki nem allhatom :D
2013. ápr. 19. 11:06
 16/19 A kérdező kommentje:

akkor ez igy jo lenne?:

regeli egy teljes kiörlesü szelet barnakenyer sonkaval es salataval

tizorai: zöldsegek nyersen

ebed: csirkehus es barnarizs

uzsonna: zöldsegek

vacsora: ?

2013. ápr. 19. 11:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Én szalonnás rántottával fogytam most 6 kilót és kezdetben nálam is nehezen indult be.
2013. ápr. 19. 11:42
 18/19 anonim ***** válasza:

ne csüggedj.

én amikor elkezdtem tornázni, egy hónapig nem fogytam semmit, sőt még nőtt is a súlyom, kb. 1,5 kilót.

nem tudom miért, pedig kb. 1500-1600 kalóriát ettem, amivel előtte igencsak fogytam.

de meg kell jegyeznem, hogy a centik azért mentek le, és igazából ez a fontos.

ajánlom mérd magad.

na aztán a második hónapban már megindult a súlyom is.

szóval ajánlom a centit, és nézd magad a tükörben, mert a sokkal fontosabb mint a kilók.

2013. ápr. 19. 12:39
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszokat igyekszem nem csüggedni :) hat valami csak fog valtozni ha eddig midnen szart ettem nem mozogtam semmit es megse hiztam most meg figyelek es mozgok. Figyelni fogok meg jobban arra is h mit eszek, es igyekszem több vizet inni.
2013. ápr. 19. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!