Szeritnetek, hogy lehet h nem fogytam meg semmit? 3 hete elkezdtem edzeni (eleg intenziven min minden masnap edzöteremben plusz 30-40 perc futas) es kevesebbet is eszem (nem koplalok, min 1400 kcal-at megeszem 1 nap es nem egeszsegtelen kajakbol)
Húsok, halak, tojás, sok-sok zöldség, saláta.
Reggelire, sőt vacsorára is nyugodtan megehetsz egy jó szalonnás tojásrántottát salátával kenyér nélkül. Garantáltan nem leszel éhes utána.
Délben hús, hal, zöldséggel, salátával.
Gyümölcs délelőtt.
Legalább 5 kisebb étkezés kellene és a kenyeret teljes kiőrlésűre cserélni (a "barna kenyér" sokszor csak színezett fehér kenyér nagyjából). Ebédre sovány hús, zöldség, mértékkel barna rizs. Az is hülyeség, hogy délután 4-5kor eszel utoljára. Lefekvés előtt kb 3órával egyél utoljára szénhidrát tartalmú kaját, ennyi a lényeg. Ne menj bele ebbe a "6 után nem eszem, mert a szervezetem tudja, hogy elmúlt 6 és mérges lesz".
A futás az inkább kocogás legyen, ha túl magas a pulzusod akkor átmegy inkább izommunkába, mint zsírégetés.
Cukros dolgokat kizártad, sok vizet igyál. Más így hirtelen nem jut eszembe.
Egyébként ne csak kg-ra nézd a fogyást. Lehet feljött egy kis izom is.
akkor ez igy jo lenne?:
regeli egy teljes kiörlesü szelet barnakenyer sonkaval es salataval
tizorai: zöldsegek nyersen
ebed: csirkehus es barnarizs
uzsonna: zöldsegek
vacsora: ?
ne csüggedj.
én amikor elkezdtem tornázni, egy hónapig nem fogytam semmit, sőt még nőtt is a súlyom, kb. 1,5 kilót.
nem tudom miért, pedig kb. 1500-1600 kalóriát ettem, amivel előtte igencsak fogytam.
de meg kell jegyeznem, hogy a centik azért mentek le, és igazából ez a fontos.
ajánlom mérd magad.
na aztán a második hónapban már megindult a súlyom is.
szóval ajánlom a centit, és nézd magad a tükörben, mert a sokkal fontosabb mint a kilók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!