Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik szénhidrátmentes diétát...

Akik szénhidrátmentes diétát csináltok, hogy kezdtétek?

Figyelt kérdés
Azonnal kiiktattátok az étrendetekből a szénhidrátokat vagy folyamatosan? Én nagyon kenyeres vagyok és nem tudom, hogy tudnám elhagyni. A tésztákkal nincs gond, mert nem szeretem őket, de a kenyér nekem majdnem olyan, mint a víz. Adnátok reggeli ötleteket is? Mindig szendviccsel kezdem a napot és nem tudom, mivel válthatnám ki. Bocs a sok kérdésért, de nem akarom, hogy belekezdek, mindent száműzök az étrendemből, amit kell és rövid idő múlva meg úgy vetem rá magam, ahogy nem kéne. Nem tudom, mi a jobb, ha folyamatosan vonom ki a szénhidrátot vagy mégis csak azonnal mindent. Előre is köszi.
2009. szept. 24. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem szabad száműzni a szénhidrátot, mert az adja az energiát. A mennyiségre és a minőségre kell figyelni. A fehér kenyér és tészta a legrosszabb minőségűek. Jó a rizs, burgonya, szóval a nem feldolgozott dolgok.
2009. szept. 24. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

barna rozsos kenyér ugyanolyan fincsi mint a fehér:) én jobban is szeretem, próbáld ki, de teljes kiörlésü legyen

és ne iktasd ki semmiképp sem, se a kenyeret se a szénhidrátot, hülyeség mert ahogy írtad rá fogod magad vetni, és lehet hihetetlen,d e egyszerre fogsz megenni vagy fél kilot:S

2009. szept. 24. 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Én a mértéktelen zabálástól és 8 év ivástól egyik napra a másikra szabadultam meg egy elhatározással. Most rendes súlyom van és úgy élek, mint egy normális ember. Mit kell ezen szenvedni? Abbahagyod és kész. Puszta akaraterő.
2009. szept. 24. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:
17%

Először is lusták voltak sportolni.

Utána belebolondultak abba, hogy szarul néznek ki.

Ezért elment a maradék eszük és elkezdték a szénhidrát mentes diétát.

Aztán még szarabbul néztek ki.

Azért nem írnak ide, mert szégyellik, hogy milyen hülyék voltak....

Te ne legyél az!

2009. szept. 24. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
én úgy csinálom, hogy ha eszek is szénhidrátot akkor többnyire csak délelőtt , ilyenkor szoktam zabkását, barnakenyeret. és ez így simán betartható és nagyon könnyen lehet vele fogyni. Mellette én sportolok is majdnem minden nap. nem tartom jó ötletnek hogy semmilyen szénhidrátot ne egyél, hiszen a szervezetnek arra is szüksége van , viszont nem mindegy hogy milyen minőségű szénhidrátot viszel be :)
2009. szept. 24. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
27%

Szénhidrát max 20 gramm, az agynak kell csak valamennyi, a többi elvan a zsírból nyerhető energiával.

Nem diétázni kell, hanem életmódot váltani a tartós eredményhez.

Legeredményesebb változatom: 9 nap étlen, napi min 5 km biciklizéssel (első 3 nap kemény). Utána szénhidrátmentesre törekvő étkezés. Amíg az tart, addig vissza se jön.

2009. szept. 25. 10:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Mármint a lefogyott kiló nem jön vissza.

Olvasnivaló: ketózis

2009. szept. 25. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Te csöppet nemnormális vagy, igaz?

Fogalmad nincs a ketózisról.

Olvastál valami baromságot és bedőltél neki. Te bajod.

De ne reklámozd.

Profi testépítők csinálták régebben a ketogén diétát, de átlagemberek nem tudják betartani.

Főleg a zsír:fehérje+szénhidrát 5:1 arányára gondolok, illetve a glikogén ürítésre. Ezt csak testépítők tudják megcsinálni, illetve úgytudom, hogy gyógyíthatatlan epilepsziás betegeken alkalmazzák állandó orvosi felügyelet mellett.

Egyébként a mindennapi életben már nem alkalmazzák, mert rendkívül káros:

Először is elsavasítja a szervezetet. A zsírok bomlásterméke az aceton és a ketontestek, amik a vérbe kerülve súlyos károkat okoznak.

A vér besűrűsödik, a koleszterin az egekbe szökik, magas vérnyomás, érszűkület garantált + a hasnyálmirigy nem tud megbirkózni a sok telített zsírral, úgyhogy egy kis diabéteszre is számíthatsz.

Konkrétan életveszélyes (lenne, ha meg tudnád csinálni).

Addig is el kell fogadnia mindenkinek, hogy a mozgás, az agyműködés, és az idegrendszer kizárólagos energiaforrása a cukor, illetve amivé a glikolízis során átalakul (glikogék, glükóz).

2009. szept. 25. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az utolsó írójával!!

Az a 20g.Ch még a normális agyműködésre sem elég,nem csodálom,hogy ilyen baromságokat ír,hisz nem működik már az agya az írójának!!NEVETSÉGES!!

2009. szept. 27. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!