Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az hogy van, hogy általában a...

Az hogy van, hogy általában a kövérek keveset esznek a soványok meg sokat, nem fordítva kéne lennie?

Figyelt kérdés
mármint a kövérek általában fogyókuráznak mindenfélét tehát alig esznek, amikor nem fogyókuráznak akkor is gondolom átlagosan, míg a soványok közül sokkal többen nagyzabálnak meg esznek többet, mint az átlag vagy a kövérek. Más nem figyelte ezt meg?
2013. ápr. 17. 11:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

#1: Hogy ez mennyire nem igaz... Rengeteg durván kövér van, aki gyakran eszik, fura is lenne, ha gyakori evésnél nem raktározna a test... De bizony, azt teszi.

Nos, valószínűleg a legtöbb hozzászóló mondanivalójában nagy igazság van. Nem egyforma az emberek alkata, nem mindegy, mit esznek, a sok fogyókúra elrontja az anyagcserét, van minden.

Ahogy keveset evő sovány és sokat evő kövér is :)

2013. ápr. 17. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én vékony vagyok, vigyázok arra, hogy mit eszek, rendszeresen edzek itthon (amit az osztálytársaim nem tudnak) és amikor NÉHA (mondjuk hetente 1x) veszek egy kinder tejszeletet, akkor az elhízott osztálytársaim egyből rávágják: de jó neked, hogy te ehetsz ilyeneket és mégsem látszik rajtad...
2013. ápr. 17. 14:05
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Senki nem a levegőtől hízik. Ha felkapok 2-3 kilót, pontosan tudom, mi volt az oka és nem ámítom magam.

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy munkatáborokban, koncentrációs táborokban valahogy mindenki sikerült lefogyasztani seperc alatt. Tudom, hogy ízléstelen a hasonlat,csak unom már a dagadtakat, akik önmaguknak is hazudnak.)

2013. ápr. 17. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert aki kövér az azért hízott el, akár beismeri, akár nem, mert régen sokkal többet és egészségtelenebbül evett, ezért most ő kevés (többiek előtt) étkezéssel próbálja a régen megragadt zsírpárnáit leimádkozni magáról. Csakhogy ő mindent éhezésnek vesz, és valószínűleg többet eszik egyedül, mint társaságban mutatja.

Aki meg vékony/karcsú, az sose evett többet a szükségesnél, sose indult hízásnak, ezért nem is képes ma annyitól hízni, amennyitől régen se hízott. Az elhízottak szemében viszont ez soknak tűnik, mert azt látják h ő bármit megeszik és nem hízik tőle, pedig csak a szervezetének ez a normális...

2013. ápr. 17. 21:20
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

1-es vagyok!

A kövér ember nem azért kövér, mert keveset eszik, hanem azért mert kevés alkalommal.

Ilyet egy szóval sem írtam, mégis ha jól látom, most ezen megy a vita.

Persze éppen ez miatt, általában 2x annyit befal egy-egy evés alkalmával, mint más ember, aki naponta több alkalommal, rendszeresen eszik valamennyit, általában csak annyit, amit éppen akkor a szervezet kíván.

A szervezet éppen ezért, ezt a kevés alkalmat ragadja meg ahhoz, hogy az esetleges többlet-kajából, kalóriából spájzoljon magának a későbbi időkre is, mert az étkezésben nincs rendszer, és nem tudni, hogy legközelebb mikor fog hozzájutni.

2013. ápr. 18. 07:32
 16/18 A kérdező kommentje:
de ha az egyesnek lenne igaza, akkor mi van azokkal, akiket szintén írtatok, hogy egész nap nassol, az ezekszerint naponta legalább 5x eszik keveset, lehet 10x is és az majdnem mindegy mit, mert gondolom egy napi adag chipsbe vagy mit nassolhatnak is van ezer kalória, ha ezen kívül evet egy ebédet, akkor kétezer kalóriát evett, tehát elvileg fogynia kéne, ha mondjuk a napi igény a kövérsége miatt háromezer kalória
2013. ápr. 18. 09:23
 17/18 anonim ***** válasza:
81%

Persze, hogy nassol. Hogyan képzeled, hogy egész nap valóban nem eszik egy falatot sem, és bírja úgy a napi 8 órás munkát, plusz az az idő, amíg közlekedik, stb. stb.

Csak ő ezt nem veszi étkezésnek, és amikor este hozzájut a főtthöz, akkor azzal a tudattal ül az asztal mellé, hogy aznap még nem evett.

2013. ápr. 18. 09:28
 18/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb túlsúlyos csak fennhangon hirdeti hogy alig eszik valamit, de mégis mindig rágcsál valamit, és a kifogásaik. Amikor a kolléganőmtől nem fogadtam el a nasi aprósüteményt, azt kérdezte: "de miért nem kóstolod meg? Nincs is benne sok kalória, nem is lehet, hát olyan picike." A genetikát nem lehet kikerülni, az is szerepet játszik, de nem vagy ott, amikor a vékonyak/karcsúak tornáznak, edzenek, ami azért az ésszerű táplálkozáson belül szabadabb mozgásteret biztosít nekik. Azt is megfigyelheted, hogy ha valaki beépítette az életében a testedzést, nem fogja mindig mondani, hogy mikor mennyit, milyen formában végez. Ezt csak azok hangsúlyozzák ki, akik idei-óráig valamilyen divatos mozgásformát próbálnak ki, és eseményszámba megy nekik bármiféle testmozgás, ja és szeretnének felvágni.
2013. jún. 9. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!