Valaki tud nekem étrendet összeállítani? Vegetáriánus vagyok (tojást sem eszem).
Én meg angolul szeretnék tanulni, heti 2x ráérne valaki? Ez ugyanilyen kérdés..
Ezt a hozzáértõk pénzért csinálják, és nem véletlenül. Egy valódi étrend összerakása nagy felelõsség és rengeteg munka. Én 12ért csinálom.
Szia! Ha felveszed velem a kapcsolatot akkor privátba megadom neked egy dietetikus elérhetőségét akiben megbízom.
Másoktól nem fogadok el étkezési tanácsokat, vagy javaslatokat, mert nem ez a szakmájuk.
Ez horog az ínyembe. Nekem az a tapasztalatom, hogy a dietetikusoknak az a szakmájuk ami, és sokkal jobb hely lenne a világ, ha mondjuk elmennének rákhalásznak. Minél kevesebbet a szárazföldön.. távol emberek táplálkozásától.
Tisztelet persze a kivételeknek, a nyitottabb gondolkodásúaknak, de alapvetően a dietetikusok egyetemi képzése egy randa nagy kalap mocsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!