Lefogyhatok úgy hogy reggelire valamilyen pékárut eszem?
Na és fogytál zöldségen - húson? Ezen a diétán 2 hónap alatt min. 4 kilót kell fogyni éhezés nélkül.
Nem tudom, mi lehet a gond, ha eleget eszel, nem lehet energiahiányod. Amúgy a pékárú lehető legrosszabb időzítése pont a reggel.
Napi kb. 1kg húst ettem és ugyanennyi zöldséget. Szépen fogytam, de sportolokent és érettségi előtt állva 110%-ot kell nyújtanom és már az edzőm is félrehivott múltkor, hogy mostanában kicsit lagymatag vagyok a pályán és nem nyújtom a maximumot. Barátaim mindenfele hívnak, de én nem mehetek, mert csak alszom.
Sajnos egy banántól nem lakom jól. Nagyon nem. :(
"Köszönöm az eddigi válaszokat. 4-es és sikerült fogynod?"
Igen, sikerült, 95 kg voltam, most 1,5 év elteltével már csak 72 kg vagyok. Mivel sporttal fogytam, arányosan történt a fogyás, a bőröm sem érezte meg a dolgot.
Gratulálok a fogyásodhoz! Csak nekem kicsit gyorsabban kéne leadnom az utolsó 10kg-ot :) június végére jó lenne.
Heti 6x2 óra kézi, mellé kötelező heti 3x1 óra erőnléti edzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!