Ettől történhetett ez?
Nektek milyen a ketogén diéta?
Én tegnap ettem 1500 kcal-t összesen úgy, hogy 170 cm magas vagyok és 69 kg.
Ezen a napon futottam 1 órát 6,6-7 mérfölddel és utána 5 órát dolgoztam, amely állómunka. (eladó).
Ez az 1500 kcal úgy jött össze, hogy csak ezekből:
zöldsaláta, tojás, olívaolaj, 100% whey pro, lenmag.
Szinte nulla szénhidrátot vittem be egész nap. Este amikor hazaértem a munkából szabályosan szédültem és a párom elmondása szerint acetonos volt a leheletem.
Szerintem leesett a cukrom. Ez mitől lehetett? Mármint amikor a ketonok elkezdenek alakulni, akkor is ilyen tünetek vannak?
Kérlek segítsetek!
Amúgy eléggé látványosan kijött belőlem a víz is szerintem, mert a hasam totál belapult és tudom, hogy 1 nap alatt nem lehet fogyni...
Ma 1600 kcal-t fogok enni összesen kb. 70 g szénhidráttal, többi fehérje meg zöldsaláta.
Ma viszont sajnos nincs időm futni meg hulla vagyok, mivel nem aludtam valami miatt sokat. Szóval szerintetek gáz, ha ma nem futok ?
Szerintem a futást állandóan ki lehet hagyni, és értékesebb edzést végezni helyette, merthogy van jobb edzés, ami semmivel sem bonyolultabb.
Pár dolog: ketogén mellett nem kevés az 1500-1600 kcal? Kalóriakontrollra leginkább a cukrot evőknek van szükségük, hiszen alapvetően egy zsírraktározó módon élnek, de te most nem!
Só pótlás, vízfogyasztás, ezekre tudatosan figyelni kell.
Ha az elején vagy, és ezelőtt ettél keményítőt vagy cukrokat, sok gyümölcsöt akkor meg fogod érezni az átállást. A kalóriát vidd feljebb szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!