Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrák váltak be...

Milyen fogyókúrák váltak be nektek?

Figyelt kérdés

leakarok fogyni, de nem tudom hogy kezdjem el. Nem találok rendes fogyókúrát..

(Rendszeresen tornázok)

2013. ápr. 6. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az jó, ha még nem találtál, mivel nem létezik tartósan eredményes fogyókúra. Ahogy a nevében is benne van: kúra.

Ha abbahagyod és visszatérsz a korábbi étkezési szokásaidhoz, akkor visszahízol.

Ezért a megoldás az életmódváltás, közhelyes, de igaz.

Az alapvető tudnivalókat ezzel kapcsolatban pl. itt is elolvashatod:

[link]

2013. ápr. 6. 23:24
 2/3 anonim válasza:
Én nem tudok lemondani az ételről, így egy kicsit változtattam az étrendemen (több zöldség , gyümölcs, nem szabad szénsavas üdítőt inni, kevés kenyér). A szimpla torna nem vált be, csak mikor elkezdtem futni. Így 2 hónap alatt 4 kilot adtam le. Sok sikert!
2013. ápr. 6. 23:44
 3/3 poiu ***** válasza:
A link jó, a magam részéről hozzátenném, nem csak a fehér lisztről, de minden lisztről, továbbá a krumpliról és risztől is le kell mondani. A többi mehet bőségesen.
2013. ápr. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!