Milyen fogyókúrák váltak be nektek?
Figyelt kérdés
leakarok fogyni, de nem tudom hogy kezdjem el. Nem találok rendes fogyókúrát..
(Rendszeresen tornázok)
2013. ápr. 6. 23:17
1/3 anonim válasza:
Az jó, ha még nem találtál, mivel nem létezik tartósan eredményes fogyókúra. Ahogy a nevében is benne van: kúra.
Ha abbahagyod és visszatérsz a korábbi étkezési szokásaidhoz, akkor visszahízol.
Ezért a megoldás az életmódváltás, közhelyes, de igaz.
Az alapvető tudnivalókat ezzel kapcsolatban pl. itt is elolvashatod:
2/3 anonim válasza:
Én nem tudok lemondani az ételről, így egy kicsit változtattam az étrendemen (több zöldség , gyümölcs, nem szabad szénsavas üdítőt inni, kevés kenyér). A szimpla torna nem vált be, csak mikor elkezdtem futni. Így 2 hónap alatt 4 kilot adtam le. Sok sikert!
3/3 poiu válasza:
A link jó, a magam részéről hozzátenném, nem csak a fehér lisztről, de minden lisztről, továbbá a krumpliról és risztől is le kell mondani. A többi mehet bőségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!