Hogyan lehet lapos a hasam?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok kb 60 kiló és 170 cm kb. nem vagyok kövér de van hasam azt szeretném megtudni h pl a felüléssel megy e lefelé a hasam vagyis fogy e a válaszokat előre is köszönöm2013. ápr. 4. 18:53
1/8 anonim válasza:
én is kb. ilyen problémával küzdök. ha csak felülésezel az is segít, viszont hogy még hatásosabb legyen a "fogyás" étkezz egészségesen. például ha suliba szendvicset szoktál vinni, rozskenyeret vigyél salátával. naponta csinálj meg 50-100 felülést vagy hasprést.:)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm de a hasprés az csak erősít ha jól tudom nekem előbb FOGYÁS kell utána jöhet az erősítés
2013. ápr. 4. 19:10
3/8 anonim válasza:
Helyi fogyás nincs. Vagy mindenhonnan fogysz (persze nem feltétlenül egyenlő mértékben) vagy sehonnan.
Szép is lenne, én csak a hasamról meg csípőmről szeretnék fogyni, de a mellem csak maradjon akkora, amekkora. Sokan örülnének, ha így lehetne szabályozni.
Diéta és sport.
4/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok...
2013. ápr. 4. 19:27
6/8 A kérdező kommentje:
oksa diéta is van tudnátok mondani h pl mit egyek és mennyit? 14 vok :)
2013. ápr. 5. 20:41
7/8 poiu válasza:
Vagy mit, vagy mennyit. Ha nem eszel cukrot és keményítőt, hanem zöldséget és húst, akkor a mennyiség nem fontos, ehetsz annyit, hogy jóllakj. Ha marad a hagyományos kaja, tészta, rizs, krumpli stb., akkor számolnod kell a kalóriát. Én az előbbit követem, az utóbbihoz itt találsz segítséget:
8/8 A kérdező kommentje:
köszi
2013. ápr. 8. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!