Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nos a probélmam az hogy 13...

FerencViktor66 kérdése:

Nos a probélmam az hogy 13 éves,55-56 kg,170 cm magas vagyok és 1 hete tornázom felülésekel mert hájas a hasam naponta 100 csinálok altálába 50+50 néha simán 100 és alig eszem kérdezem meddig fog szerintettek tartani nekem hogy lapos hasam legyen?

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Még bőven fejlődésben vagy, ne legyen az hogy "alig eszem"!!!!

az évek során tudod mennyi minden változáson fogsz keresztülmenni amihez szerintem még rohadtul kevés is a súlyod??

ha zavar a pocakod(ami megjegyzem nemsokára el fog tűnni ha normálisan étkezel), akkor inkább sportolj valamit.

hiába a sok felülés, nem attól fog laposabb lenni, hidd el nekem.

biztos vannak barátaid, járjatok el egy mozgásos programra vagy valami.

koplalás helyett meg inkább próbálj meg kevesebb csokit meg sütit enni, bár ebben a korban még nyugodtan ehetsz is, csak ne kilószámra/hét ;)

2013. márc. 19. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
170 cm-hez 55kg, hát baromi zsíros hasad lehet komolyan mondom. Ennyi évesen még nem ezzel kellene foglalkoznod és csak úgy mellesleg megjegyzem, hogy a felülésektől nem lesz lapos hasad.
2013. márc. 19. 18:02
 3/4 Lantos Szilvia válasza:
Hát hamarosan meglesz a lapos has, mert éhen fogsz halni. Annyira fiatal vagy még, a tested folyamatosan változik, ráadásul ha nem eszel, nem viszel be kellő fehérjét, amiből az izom épül, akkor várhatsz. De utánanéztél már, hogy a te magasságod és testsúlyod milyen arányban van egymással??? mert szerintem baromi alacsony a testsúlyod... a hasad azért látszódhat jobban, mert minden más beesett rajtad, még a bordáidon is citerázni lehet szerintem. Egyél rendesen, legalább 200-2500 kalóriát naponta és el lehet kezdeni fokozatosan sportolni, szakember is segíthet, akár a tesitanárod is. A felüléssel meg a gerincedet erőlteted, fejlődési szakaszban vagy, nem szerencsés. Inkább maradj a hasprésnél, ha már mindenképpen ragaszkodsz a hasizomgyakorlatokhoz. De vigyél be fehérjét, hogy egyáltalán értelme legyen. Még nagyon nagyon fiatal vagy ehhez. De biztos sikerül, ha ésszel csinálod.
2013. márc. 29. 09:04
 4/4 Lantos Szilvia válasza:
bocsi, nem 200 kalóriát akartam írni, hanem 2000-2500-at elnézést... :)
2013. márc. 29. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!