Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne lapos hasam...

Hogyan lehetne lapos hasam tabletták nélkül?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időkben nagyon nagy lett a hasam :( Télen nem sűrűn edzettem, ezért is jöhettek fel a kilók. Az ételekkel eléggé küzdök, mert egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne egyek :( próbálkozok, de még nem az igazi. Már mindenféle hasizomgyakorlatokat is kipróbáltam, de olvastam cikkeket, hogy az nem fogyaszt. Most, hogy kijött a jó idő,(kb 1 hete) újra rendszeresen edzek. Ha nem hagyom abba és még jobban megpróbálok figyelni a megfelelő táplálkozásra lehet lapos hasam? vagy ez már mindig ilyen lesz?:S
2013. márc. 1. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
próbáld kia legmagolajat én attól fogytam bár én lány vagyok és nem volt nagy hasam de felgyorsul az anyagcsere és beindul a fogyás.Illetve kenyeret sem ettem
2013. márc. 1. 21:20
 2/8 Marci024 válasza:
Ha behúzod a hasad, lapos lesz. Persze van hosszútávúbb megoldás is. Oda kell figyelni arra, hogy miből mennyit eszel, és nem árt ha kicsit rágyúrsz a hasizomra is. De azok a tények,amiket felsoroltam, minden ember számára ismert megoldás a problémára. Te még nem hallottad?
2013. márc. 1. 21:28
 3/8 A kérdező kommentje:

1. én is lány vagyok :)

2. dee hallottam, csak hátha van más is ill. még valami :)

köszi :))

2013. márc. 1. 21:30
 4/8 anonim válasza:

Sport + megfelelő étrend.

Mindenhol írogatnak 1000 féle fogyókúrás módszert, hogy annyit eszel, amennyit akarsz, mégis fogysz. Ezek kamuk, tenni kell érte. Edz ugyanúgy, mint azelőtt, lesz eredménye, megfelelő étrenddel.

Mivel ezelőtt is lapos hasad volt, lehet újra, simán, csak most gondolom karácsonyi kaják voltak rendesen, meg hasonlók. Én a napfényt hiányolom, azért nem tudok most annyira edzeni :)

2013. márc. 1. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Tabletták nélkül -> LENMAGOLAJ

LOL :DD Tetszett!

Ha mindenféle hasizom edzést kipróbáltál, akkor kerüljön sorra a másik feled is: a hátad.

És fogadd meg a Lenmagolajas válasz 2. felét, nem kell az az állandó kenyér..! :)

2013. márc. 1. 22:53
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. márc. 2. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
a lenmagolaj hogyan hat ra?
2013. márc. 2. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
előfordul hoyg nem a háj miatt nagy a hasad hanem a beleid meg vannak dagadva és szinte kinyomódik. Én visszafogtam a fehér kenyeret és naponta reggel éhgyomorra egy evőkanál lenmagolajat elfogyasztottam . ÉS pár nap múlva naponta 2szer is wc-tem felgyorsítja az anyagcserét . DE ott van az almaecet pl, ez is fogyaszt de nem fog ízleni szerintem . hígitva kell inni a legeygszerűbb ha vízbe rakod . Két dl-be 2 kupaknyit de nálam nehezen csúszik le.
2013. márc. 5. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!