Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lefogyni 12 nap...

Hogy tudnék lefogyni 12 nap alatt 2-3kg?

Figyelt kérdés

#természetes #ha lehetne tabletták nélkül.
2012. nov. 11. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
11%

Ez reális cél.

1-2 kiló zsírt le lehet adni 2 hét alatt, és az első hetekben a 12 nap 3 kiló is mehet mínuszba MERT glikogént is veszítesz, nem csak zsírt.

Atkins féle étkezés, sok hús, zsír de zöldségből is kevés, mert azokban is van szénhidrát. Hosszú távon húst és zöldséget kell enni, és így szépen, természetes ütemben eléred az egészséges testsúlyodat (testzsír arányod).

De ebbe abszolút bezavarnak a kenyérrel, cukrokkal, tejtermékekkel bevitt szénhidrátok, glutén, marha inzulin.. :( Ilyeneket NEM eszünk.

2012. nov. 11. 14:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot remélem be válik
2012. nov. 11. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Akinek ez nem válik be, az általában megrögzött vallásos fanatikus ellenkező, vagy él-hal azért hogy húson, zöldségen kívül mást is egyen (édességet, kenyert, krumplit.. cukrokat, tejféléket) VAGY hát sajnos nincs pénze csak kenyérre.

Azért elég sok embernek szerencsére bejön, ha veszik a fáradtságot és két orvoshozjárás között megpróbálnak értelmesen enni is.

2012. nov. 11. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
fáradságot, orvoshoz járás között (elgépeltem)
2012. nov. 11. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
TaplalkozasHarcmuves: A krumpli szerinted mi? Mert szerintem zöldség.
2012. nov. 11. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Minden nézetet ellehet fogadni de én azt vallom hogy a szervezetnek mindenre szüksége van szénhidrátra is zsírra is cukorra is csak mértéket kell tartani Én amikor 2 héten keresztül csak csirke mellett csináltam ebédre már úgy vágytam valami másra hogy az nem igaz. De rövid távon nem rossz csak húson és zöldségen élni meg egy kis gyümölcs meg magvak és sok mozgás csak ne felejts el 5x-6x enni
2012. nov. 11. 19:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2012. nov. 11. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
22%

A krumpli egy külön kategória, magas keményítő tartalmú zöldség és sok lektin, szaponin van benne. Nem fogom mindig leírni hogy zöldségeket, kivéve krumpli, kukorica.. Ha majd odáig eljut valaki, hogy hús+zöldség akkor majd megtanulhatja azt is, hogy kukorica és krumpli nem.

Szükségünk van cukrokra (szénhidrátra), pontosan ezért szintetizál a szervezetünk. Abban az órában halnánk meg, amint nem szintetizálnánk. Mégis a táplálékainknak minél kevesebbet kell tartalmaznia ezekből, ahogy gyilkos galócát nem eszünk úgy keményítőben gazdag élelmiszerekre sem szabad építeni. Ezek nem megfelelőek nekünk, cukrot előállítunk nem pedig emésztünk!

2012. nov. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!