Átlagosan így mennyi idő alatt tudok lefogyni?
Most vagyok 107kg a 165 centimhez, és ez 18 évesen, és ez eszméletlen sok... kicsi korom óta jóval husisabb vagyok mint a többiek, már oviban is látták a többiek hogy nem olyan vagyok mint ők... Hormonálisan semmi bajom, ki vagyok vizsgálva, sokáig az orvosom is azt hitte hogy valami ilyen miatt lehetek kövér.. m1 ez nem lényeg, lényeg hogy úgy, ha ezeket betartom, nagyjából mennyi ideig tartana ledobnom úgy 35-40 kg-ot?
- kihagyom a cukros dolgokat, meg italokat
- nem eszek finomított szénhidrátot, csak teljes kiőrlésűt, és azt is mértékkel
- kevés zsírt fogyasztok
- zöld teát iszok, kb 1 litert naponta, többi víz (tudok inni, nyáron sokszor 4-5 liter simán lemegy..)
- 4 után nem eszek szénhidrátot, max amennyi gyümölcsben van.
- lefekvés előtt 3 órával vacsizok (tehát kb7 körül, mert 10kor fekszek általában)..
- edzek minden nap, 10km szobabicikli, meg mellette van egy nagyon jó dvd-m, szakad rólam a víz mint aki maratont futott, pedig csak fél óra, és néhány éve ezzel adtam le másfél hónap alatt 10 kg-ot..
lényegében ennyi, szóval így nagyjából mennyi időre számíthatok? tudom hogy egyénfüggő, de nagyjából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!