Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Átlagosan így mennyi idő...

Átlagosan így mennyi idő alatt tudok lefogyni?

Figyelt kérdés

Most vagyok 107kg a 165 centimhez, és ez 18 évesen, és ez eszméletlen sok... kicsi korom óta jóval husisabb vagyok mint a többiek, már oviban is látták a többiek hogy nem olyan vagyok mint ők... Hormonálisan semmi bajom, ki vagyok vizsgálva, sokáig az orvosom is azt hitte hogy valami ilyen miatt lehetek kövér.. m1 ez nem lényeg, lényeg hogy úgy, ha ezeket betartom, nagyjából mennyi ideig tartana ledobnom úgy 35-40 kg-ot?

- kihagyom a cukros dolgokat, meg italokat

- nem eszek finomított szénhidrátot, csak teljes kiőrlésűt, és azt is mértékkel

- kevés zsírt fogyasztok

- zöld teát iszok, kb 1 litert naponta, többi víz (tudok inni, nyáron sokszor 4-5 liter simán lemegy..)

- 4 után nem eszek szénhidrátot, max amennyi gyümölcsben van.

- lefekvés előtt 3 órával vacsizok (tehát kb7 körül, mert 10kor fekszek általában)..

- edzek minden nap, 10km szobabicikli, meg mellette van egy nagyon jó dvd-m, szakad rólam a víz mint aki maratont futott, pedig csak fél óra, és néhány éve ezzel adtam le másfél hónap alatt 10 kg-ot..

lényegében ennyi, szóval így nagyjából mennyi időre számíthatok? tudom hogy egyénfüggő, de nagyjából..

2012. okt. 25. 10:47
 1/3 A kérdező kommentje:
tudom hogy centik jobban mutatják a dolot, azt is mérem, bmi-met is nézem, meg a testzsírszázalékomat is...
2012. okt. 25. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt is jó lenne tudni, hogy eddig mennyit és hogy ettél meg mozogtál. Így nem tudom megmondani hogy milyen ütemben fogysz, nekem 70 kiló kezdésnél heti fél-1 kiló ment le (bár én a zöld teában nem hiszek mert nem bírta a gyomrom) gondolom 100 kiló felett ha odafigyelsz és rendszeresen elkezdesz mozogni gyorsabban peregnek le a kilók. Csak úgy csináld, hogy az tartható legyen még ha a kívánt súlyt már el is érted. Ne állj vissza a régi életmódodra, alakíts ki egy ilyet, egészséges és tartható étrendet, ami mellett még fogysz is. Szóval néha nem árt egy kis süti mert ha sokáig csak vágyódsz utána egyszer elszakad a cérna és egy nap megeszel 3 oroszkrém tortát és azt fogod gondolni hogy ugrott az egész és feladod :D
2012. okt. 25. 15:12
 3/3 A kérdező kommentje:
értem köszi :) háát... mozgás annyi amennyit sétáltam, ahova muszáj volt... magamtól különösebben nem sportoltam semmit, meg a busz után se szivesen futottam :D az étrendem az annyira eddig sem volt vészes, azért is gondolta az orvosom hogy hormonális, de nem.. édességet se ettem túl gyakran, disznóhúst valahogy nem bírom, mikor főzök is azon gondolkozok mikor szeletelem vagy ilyesmi, hogy azt hogy lehet megenni.. inkább csirkés meg halas vagyok, meg a pulykát szeretem nagyon :) Kenyeret se zabáltam kilószámra,1-2 szelettel elvoltam egy nap.. és ha volt rá alkalmam, volt hogy egész nap gyümölcsöt ettem, azt nagyon szeretem. :)
2012. okt. 25. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!