Tudnátok segíteni? Hogyan lehet lefogyni 1 hét alatt 8 kilót?
Ha a baltás megoldás nem tetszik, közelítsük meg tudományosan, rendben?
Egy kiló fogyáshoz átlagban 7000 kcal elégetése szükséges.
A kérdésedből kiindulva olyan 14 éves lehetsz, ha van rajtad felesleg, akkor sem lehet több a napi energia igényed 1800 kcal-nál.
Ha nem eszel egy falatot sem, akkor máris csak napi 5200 kcal elégetéséről kell gondoskodnod!
Nézzük a mozgás oldalát. Egy óra futással kb. 800 kcal ég el, ha normál tempóval futsz, kocogással kevesebb, tehát szedd a virgácsaid. Tehát: hat és fél óra futással égetheted el a maradék 5200-at.
Íme a megoldás: egy hétig csak vizet iszol (lehetőleg jeges vizet, arra is kalóriát használ a tested, hogy felmelegítse) és futsz napi hat és fél órát mellette, erőltetett tempóban.
Így hét nap alatt hét kilót garantáltan le tudsz fogyni, mínusz a salakanyag (magyarán sza.r) mínusz amit leizzadsz magadról vízként, így lesz az 8 kiló.
Örülök, hogy segíthettem.
Szorítok, hogy sikerüljön végigcsinálni, sok sikert!
Előtte-utána képeket tegyél fel valahová feltétlenül!
Egy hét alatt nem fog lemenni 8 kiló, legfeljebb akkor, ha nem eszel és nem is iszol egy hétig. A koplalás sem elég, a folyadékot is meg kellene vonnod magadtól a 8 kiló leadásához. Tudom, csináltam. Semmit nem ettem, szó szerint semmit, egy hét alatt 4 kg volt a legtöbb, ami lement. Ha spotolsz is mellette keményen, a 4.-5. nap tuti össze fogsz esni, de a hetedik nap garantáltan elájulsz.
Amellett, hogy nem ajánlom a koplalást, még az esély is nagy, hogy amilyen gyorsan ment, olyan gyorsan vissza is jön, ha elkezdődik a suli: nem a menza miatt, hanem mert a tanuláshoz, a mozgáshoz kell a tápanyag. Még egy hónap is kevés a 8 kilóhoz, de kemény, kitartó munkával talán belefér.
Nem vicc, ennyit ne akarj ilyen gyorsan fogyni!
gondolkodj már ember...ha most leadod a 8 kilót szerinted meddig tart visszaszedni?
tegyük fel, hogy sikerül leadnod....de az alapján, hogy idézem "utána újra suli és menni kell menzára és felborul a dolog" úgyis amint mész suliba abba is hagyod a diétát....akkor mi értelme szenvedni vele?
amúgy heti 1 kg a normális fogyási tempó, de akkor már van rajtad fölösleg legalább 10-15 kg háj képében...a legideálisabb, tartós fogyást okosan megválogatott étrenddel (pl sok rost) valamint naponta legalább 1 órányi intenzív mozgással lehet elérni...de ezt sem szabad abba hagyni
tapasztalat: edzettem rendesen, nyári gyak alatt eltunyultam...elhagytam...visszaszedtem...holnaptól megint edzek....pár hét és le is adom ami visszajött :)
Én a mama kosztja mellett adtam le most 4 kilót.
A trükk az, hogy mivel ős olajosan és kiadósan főzz, így a felét eszem annak, mint amit elém rak. Plusz válogatok a kaják között.
Pl. paníros cuccok nuku. tésztafélék nuku. Sültkrumpli nuku.
A reggeli tojásrántotta. Títórai yoghurt vagy gyümölcs vagy a kettő keverve.
Ebéd: menza/mama főztje
Ötórai: zöldség sovány hússal (parizer és egyéb feldolgozott cuccok nem érnek! virsli, stb)
Vacsi: vékony szelet piritós körözöttel vagy simán túróval és hagymával.
Vége a napnak. ;)
És lefekvés előtt szoktam 30 perc tornát beiktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!