1 hónapom van lefogyni 4-5 kilót. Van valami javaslat/jól bevált módszer?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 15:32
1/4 anonim válasza:
Kevesebb kalória rengeteg sport. Kerüld a fehér kenyeret, cukros, zsírban sült dolgokat vagy sovány hús vagy hal rengeteg zöldség. Naponta többször egyél keveset én 3 óránként szoktam, nagyjából 1300 kalória körül eszek de 1500 simán belefér
2/4 anonim válasza:
Ne vacsorázz ! Ne egyél későn este ! Utolsó étkezésed legfeljebb késő délután legyen. A legjobb csak reggelizni és ebédelni. A csak zöldséggel és gyümölcsöt fogyasztás "csodát" tesz ! Nézd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=bBhNwzDV25I
70 éves asszony 30-nak néz ki!
3/4 anonim válasza:
Este is kell enni főleg ha éjfél vagy azután mész aludni, különben az koplalásnak minősül és a szervezeted hiányolni fogja a tápanyagot. Tulajdon képen a 6 óra utáni nem evés olyan mintha x kalóriával kevesebbet ennél azt pedig lefaraghatod az egész napi ékezésedből hogy kijöjjön annyira. Esténként egy alma vagy joghurt nem fog ártani és nem kell szenvedned az éhségtől
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) egyébként nem tartós fogyást szeretnék, mert ősszel mindíg felszedek pár kilót, de tavasszal le is adom, szóval nincs vele baj, csak decemberben szalagavató, ahol kell egy koktélruha is, és próbáltam a testalkatomhoz illőt választani, de anyum szerint is csinosabban állna a ruha hogyha fogynék egy kicsit. Egyébként amíg az idő engedi futni is lemegyek meg haspadozok, és beiktatom a rízs+csirkehús +zöldség/gyümölcs étrendet az életembe, aztán remélem meglesz az eredménye egy hónap alatt :)
2012. okt. 21. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!