Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Életmódot váltottam( nem ezsem cukros lisztes ételeket)
Nem vagyok kövér csak zsíros, 175 cmhez 55 kg! Nem szeretnék fogyni már de mégis fogyok, rendesen eszem rizst, csirke húst, sovány disznót, natur johhurtot, narancsot almát, néha krumplit és túrót diót.Mindennap edzek. Hogy lehetne azt elérni hogy ne fogyjak?? Imot szeretnék építeni magamra és feszesebb laposabb hasat.. Valami étrendkiegészítő segítene??
Elbizonytalanodtam..... :((
2013. ápr. 4. 17:25
1/4 Lipton. válasza:
nem hiszem hogy fogytál
feszesebb hasat akarsz? mert akkor először a zsírt kell lepucolni diétával de közben nem tudsz izmot építeni
2/4 A kérdező kommentje:
fogytam 1 v két kilót.. 56-57 kiló voltam..
diétázok..
2013. ápr. 4. 17:54
3/4 skyton válasza:
Tehát tömeget növelnél? Akkor nem diétás étrend kell. Nézzél tömegnövelő étrendet, és járj edzeni. Majd ha úgy gondolod elég izmos vagy, csinálj egy "szálkásító" diétát.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm :D
2013. ápr. 4. 18:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!