SOS! Ballagásomra le kell fogyjak! Mit csináljak?
Ami nekem nagyon bevált, az lehet, hogy neked nagyon meglepő, de próbáld ki csak egy hétig. Annyi idő alatt el tudod dönteni, hogy megy-e. A lényeg az, hogy semmilyen tejterméket ne fogyassz. Semmi olyat, amiben van tejpor, tejcukor, tejsavó stb. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nasiként totál cukros teákat igyál stb. Nyilván egy ésszerű, egészséges étkezést próbálj megvalósítani, de ezen belül figyelj a tejtermékek elhagyására.
Mivel rengeteg nasiban van tejszármazék,így kapásból egy csomó mindent nem ehetsz majd.
Ráadásul a tejes dolgok sokakat puffasztanak, főleg ha cukros-tejtermékes (süti, valamilyen egyéb nasi, főtt étel is lehet ilyen), akkor pláne. Kb. egy hét alatt meg tudod tapasztalni, hogy jobb lesz-e így a közérzeted. Ruhaméretben is számítani tud már ez is.
Emellett pedig sportolj valamit. Nem mondom, hogy tornázd agyon magad, mert ha eddig nem tetted, akkor ne terheld le magad hirtelen. Talán hihetetlen, de a jógával is elég gyors eredményeket lehet elérni. Csak mivel lassú és nem túl látványos maga a jógaóra, ezért sokan nem hiszik el. Kb. 10 hatha jóga óra után kíváncsi lennék a véleményedre. :)
Ballagásom előtt nagyon kövér voltam, nem volt jó rám a szoknya.. DE !
Kevesebbet ettem ballagás előtt 1 hónapig ,hat után nem ettem és próbáltam kicsit többet mozogni..
Simán jó lett rám a szoknya.Fogytam pár kilót.
Ballagáskor elengedtem magam és ettem mindenből amiből jólesett.
De rá egy hétre megint elkezdtem diétázni és szeptemberre 75 kilóból lefogytam 60ra! :)
Szóval csak kevesebbet kell enned. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!