Pofikából hogyan lehet fogyni?
Ha minden nap rádolgozok úgy hogy folyamatosan eszek például tortát, meg csokit és ezzel serkentem az állkapcsok melletti izmot szerintetek így lemegy a zsír onnan? Próbáltam már ugyanezt hamburgerrel is, de arra gondolok hogy mivel nem nyitottam ki rendesen a számat így az izmok nem kaptak elengedő terhelést a helyi zsírégetéshez, de mivel egy nagy szelet tortához jobban ki kell nyitni a számat szerintem így már sikerülni fog.
Szerintetek ez így jó?
Mással nincs bajom csak itt van a probléma, a hasam a combom nagyon izmos, de olyan puha izom mindkettő nem a kemény, sportolni nincs idő, a suli miatt, minden nap 6 órám van, így elég nehéz, húst meg ilyeneket nem szeretem csak a sütikét, a csokikát. Nasi mi legyen? Cukorka jó-e?
Szerintem tökéletes, 2-3 hét és látni fogod az eredményt! Sportolnod nem kell, hisz írtad, hogy puha de izmos a hasad meg a combod, ez így ok, nyugi!
Ja, és ha már unod a tortát, bár tudom azt nehéz megunni, akkor néha rágózhatnál, az szuperül égeti a zsírt az arcon! ;)
Amúgy gondolod észbe kap bárki is ezen kérdés olvasása után? :D Nekem minden estre szereztél pár vidám percet! Kis túlzással tényleg ilyen lehetetlen dolgokat tudnak kérdezni.. :S
Harmadik voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!