Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kevés. Sok? (több lent)

Kevés. Sok? (több lent)

Figyelt kérdés

A mai nap megettem 4 szelet Rigó Jancsit és 3 mini sajtos pogit.

Nem igazán szeretnék többet enni... Ez nagyon kevés lenne?

16/l 164 cm/40-41 kg.

2009. szept. 19. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
ugye nem fogyni akarsz?? nem kevés, nem is sok, de a minőség...inkább 1-1 kellett volna belőle,rendes kaja mellé..de te tudod.
2009. szept. 19. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
40 kilóval nem értem miért írod, hogy nem igazán akarsz többet enni:O A barátnőm is ugyanezekkel az adatokkal rendelkezik(16 év,164cm, csak ő nem 40, hanem 52 kg.) Van egy kis hasija, egy kis combija, szép kerek mellei vannak, de egyáltalán nem mondanám még ducinak se! Szval még egy 10-est nyugodtan felszedhetsz, akkor se leszel kövér. Igaz, ez attól is függ, hogy oszlik el rajtad a súly. Lehet, hogy hízni ugyanolyan nehéz egyeseknek mint másoknak fogyni, de ha elképzellek hogy 164/40 sztem bőven hívhatsz még:) Egyébként azt megsúgom, hogy 90 kilósan is lehetsz vonzó, ha elfogadod magad olyannak, amilyen vagy. 21/F
2009. szept. 19. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:

bocsi *hízhatsz

előző vagyok

2009. szept. 19. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyél még rendes ebédet vacsorát! Levest, húst, krumplit, főzeléket. A Rigó Jancsi nem étel.

Nem csoda, ha nincs étvágyad ennyi édesség mellett. Jobb lenne alőbb enni, aztán csemegézni. Anyukád mit szól ehhez?

2009. szept. 20. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát igen ez nagyon egyoldalú táplálkozás volt.Mindennap ilyen drasztikus?Nemtudom,ha félsz a hízástól miért ettél meg 4 rigó jancsit.Kb:2000kcal ettél,de ez mind üres kalória volt.
2009. szept. 22. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!