Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék a hasamból lefogyni?

Hogy tudnék a hasamból lefogyni?

Figyelt kérdés
Amúgy vékony vagyok, de a hasam olyan nagy, mintha terhes lennék kb. :S tornázok is, nem értem miért ilyen nagy :(
2009. szept. 18. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Csak a hasadból sehogy.
2009. szept. 18. 20:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Kár :(
2009. szept. 18. 20:09
 3/6 Kankalin ***** válasza:
100%
evéssel/ivással mi újság? puffasztó ételek, szénsavas italok?
2009. szept. 18. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Húzd be! Biztosan túl laza a tartásod. Nekem is. Szerintem a hátadból "hiányzik" ami elöl többlet. A hasadat egész nap húzd be, ahányszor csak eszedbe jut! Tartsd behúzva! Így erősödni fog az izom.

Erősítsd a hátizmaidat, a derekadnál! "Cicahát, csiga" Csiga kibújik házából, úgy csinálj, a sarkadon ülve!

Mindig úgy állj, mintha magadalá kapnád aképzelletbeli farkincádat!A geginc meghosszabbításást képzeld, hogy bekapod a combjaid közé!

Így, ha a csípőcsontod tetejére egy képzeletbeli vízszintes lapot tennénk, az eddig előre lejtett, most beáll vízszintbe.

Rakd egymásra egyenként a csigolyáidat, alulról fölfelé, egyesével, mint a pénzérméket! Gondolj, koncentrálj rá egyesével, menj fölfele, és igazítsd!

Íratkozz be hastáncra. Van egy izom, melynek én a létezéséről sem tudtam, míg mások használják. Ott megismerheted, és helyrekerül a hasad. Jóga is jó lenne, és Pilates.

Mindig behúzva! Geric egyenes, előre nézz! Vállakat lefelé szorítani, farkincát megad alá kap!!Mint a balettosok.

Ezt tanuld meg, és egész nap csináld!

2009. szept. 18. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj úgy magadra, mint egy nőre, ne mint kislányra! A leírt alkat a kislányé. Akit kiszolgálnak, kényeztetnek. A felnőtt nő csinos, vékony a dereka, És ő hoz áldozatot másokért.Sokszor a gondolat testet ölt.

[link]

2009. szept. 18. 20:21
 6/6 anonim válasza:
Vasaroltam a top shoptol Ab Rocket hasizomerosito gepet es lementek a kilok a hasambol!tuti h bevalik:)
2009. szept. 19. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!