Hogyan tudok minél előbb lefogyni a hasamból és a fenekemből?
Figyelt kérdés
Kicsit meghíztam, mostanában vettem észre. Felvettem a nadrágomat, és kilógott belőle a hájam, mint aki terhes. Ma rövidnadrágot akartam venni és észrevettem, hogy a nadrágméretem változott, nőtt. A csípőnadrágot szeretem, de az meg nem áll jól így. Milyen fogyókúra segítene szerintetek? Sokan javasolják a tornát, de egyedül vagyok általában és nincs kedvem így semmihez. Pedig tudom, hogy az segítene...2009. máj. 21. 17:19
1/1 anonim válasza:
Nekem is onnan kellett fogynom. Én futottam kétnaponta 5 km-t és etse nem ettem 7 után. ( ha mondjuk tudtam hogy bulizom, akkor ettem pl este 10kor is, mert azt lemozogtam még éjjel). Nekem narancsőröm is volt, és sokat javult a futástól. Ja: és napi 3 liter víz minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!