Van még olyan, aki úgy érzi sosem lesz ereje, motivációja lefogyni?
Az utóbbi 1- másfél jött fel, nem is tudom hogyan. Foagzásgátlót is szedtem pár hónapog, aztán leálltam, meg az is igaz, hogy sokat ettünk. Feljött egy jó 10-15 kiló. Nincs erőm belekezdenia fogyókűrába. Mindig atz mondom, hogy majd holnaptól. Aztán olyan éhes vagyok, hogy muszáj egyek. A prommal lakunk ketten, neki muszáj főzzek valami normálisat, nem ehet nyúlkaját. De ha már megfőzöm és kínlódok vele és éhes is vagyok, akkor eszek én is. Ha elmegyünk valahova kajálni, nézem az étlapot, azt látom, hogy sokkal olcsóbban jövőnk ki, ha eszünk egy pizzat, mint ha salátát ennék és még finomabb is. Szóal ilyenek.
A barátnőim mind más városban laknak, ritkán találkozom velük. Itt csak a párom meg a szüleim vannak, lehet emiatt se érzem annyira rosszul magam, ők így is szeretnek és nem naygon hasonlítom magam senkihez.
De mégis ledöbbenek, besokallok, mikor ráállok a mérlegre vagy összeszámolom, hogy hány ruhám nem jön már rám, esetleg a kezembe kerül egy régebbi képem...De elég nehéz, ha az embernek boldog kapcsolata van, amin semmit se változtat pár kiló.
Más is volt így? Mi volt a végső, döntő motiváció?
Azt nem írtad az elején hogy hány kg vagy, csak azt hogy 10-15 kiló felesleged van...:) És a magasságodat sem írtad meg. Így csak ezt válaszolhattam. Én az egészségemért tenném. A cukorbetegséghez nem kell hájasnak lenned, ez nagy tévedés..elég a helytelen, egészségtelen étrend...mint pl. a pizza...
A cukor alattomos, mert eleinte a vérből SEM tudják kimutatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!