Max hány db tojást lehet megenni 1 héten diéta alatt?
Miért, az nem elég nagy baj hogy hormonok vannak benne? :D
De tessék: lassítja a fogyást, sokan érzékenyek a laktózra tudtuk nélkül(puffadás, hasmenés), betegségekhez vezet a fogyasztása, rossz minőségű fehérje van benne.
Lehet tejtermékekkel fogyni, csak nem célszerű. Ki a halálnak van kedve kalóriát számolgatni, mikor ott a másik alternatíva? Bármennyit ehetsz ha normális kaják kerülnek a tányérodra és még egészséges is maradsz.
Nekem 12 évesen jött meg a menstruációm és most vagyok 17. Elméletileg 14 éves koromra szabályos ciklusom kellett volna, hogy legyen, mert a szakik szerint két év kell, hogy az ösztrogénszintem és a progeszteronom beálljon. Ennek ellenére fél éve történt meg a fent említett dolog mióta kizártam az életemből a tejtermékeket, gabonaféléket és a glutént. Azóta úgy megy minden ahogy a nagy könyvben meg van írva, 28 naponta. Kellemes mellékhatásként igazi kis konyhatündér lettem(mert külön kell magamra főznöm, a családdal nem sikerült elfogadtatni az elveim). Ja és 66kg-ról lefogytam 53kg-ra, amellett, hogy óriási zabaorgiákat rendeztem minden nap. Hmmm most meg is kívántam egy kis májacskát hagymakarikákkal és brokkolival.
Mert sajnos nem vagyunk bocik, és csak kárunk származik a tejből, túróból.
A fehérje összetétele, a magas Ca tartalma, a marhainzulin és egyéb tartalma.. egy ehetetlen dologgá teszik.
Jönnek már a nagy okosok, akik lepontoznak. :) Annyira imádom, hogy aki már egy kicsit is lázad(=utána jár a dolgoknak) azt már lehurrogják.
Ne pontozgassatok, hanem írjátok le az ellenérveiteket. Tudom, hogy nehéz elfogadni, hogy egyesek a mindennapi kenyerünket és tejünket szemétnek tartják, de néha külön kéne nézni a világban és nem csak azt szajkózni/utánozni ami a tévében lenyomnak napi 263672 alkalommal és megtanulni gondolkozni. A Földről sem mondták mindig, hogy lapított gömb...
Kérdező, neked meg jó étvágyat a tojáshoz! :D
A tojásnak (a sárgájának) nagyon magas a koleszterin tartalma, ezért én heti 4 alkalomnál (ilyenkor kb. 2-4 db) többet nem javaslok :)
Alapból a tojás (főleg a tojásfehére, amiben ALIG van kalória) diétás, de persze ebből sem ehetsz meg mértéktelen mennyiséget, mert nagyon magas lesz a koleszterin szinted.
Egy sok sok zöldséges rántotta (diéta alatt pl:.2 fehérjéből és egy sárgájából, de lehet nyugodtan 2 egészből is, de ha többet kívánsz azt is nyugodtan) vagy buggyantott tojás teljeskiörlésű szendvicsel és sok zöldséggel kiváló alternatíva egy diétás-egészséges reggeli/vacsora/uzsi/tízórainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!