Leírnátok saját tapasztalaitokat több kg-os fogyásról?
Én is fogytam már néhány évvel ezelőtt 23kg-ot. De kíváncsi vagyok ki hogyan étkezett, mit-mennyit mozgott. Szóval saját tapasztalaitokra.
Most kb 10 kg felesleg van rajtam és ezt szeretném leadni.
Amennyire lehetséges az anyagi helyzetemmel (munkanélküliség) CH csökkentettem eszem, vagy ha bejön valami nagyobb szénhidrát tartalmú étel (kenyér pl.) akkor kompenzálok a nap további részében azzal, hogy csak husit és zöldséget eszem. (pároméknál se válogathatok, ebédre falat krumpli, rizs megy, több saláta...)
Igyekszem paleó módon enni.
Heti 4-5 alkalommal mozgok DVD-re otthon, sokat sétálok mellé.
18 kilót adtam le eddig.
nos én kb 2 éve fogytam le majdnem 80 kgról 50re. Szóval kb olyan 28 kg-t fogytam. Igazából nem mozogtam többet, csak átálltam a normális ételekre... mivel én eléggé durván egészségtelenül ettem, a vizet útáltam, helyette kólát ittam, töménytelen mennyiségű édesség stb.
azután egyik napról a másikra csak salátát, gyümölcsöt ettem, csak vizet vagy teát ittam, a hétvégi ebédekről lemondtam :D max 1-2 falatot ettem a többiekkel de többet nem. Délután 4kor ettem utoljára, eleinte nehéz volt megszokni, hogy korgógyomorral feküdtem le, de mára annyira megszoktam, hogy bármit eszek 19 óra fele akkor égni fog a gyomrom alváskor.
A mozgás csak annyi volt, hogy mindennap hazasétáltam suliból, de mondjuk nem a közelben van szóval egy 7-8 kmt sétáltam :DD szerintem ez elég edzés volt. Néha tornáztam emellett, de hamar meguntam...
Azóta is tartom a súlyom, de most nyárra leszeretnék még adni egy 4-5 kgt, hogy vékonyabb legyek egy kicsit :) (163 cm vagyok)
Igyekszem egészségesen étkezni, husi, zöldség (fujj), kevesebb kelttészta, csoki (ipari mennyiséget is el tudnék tüntetni), üdítők. Napi kb 3/4-1 óra torna videóról, néha futás, bár az idő ennek most nem kedvez, ahogy a biciklizésnek sem. Heti 1-2 pihenőnap mozgás-ügyben, bár könnyen kibírom a heti 7 edzést is, mert nagyon jól érzem magam olyankor, amikor jól kifárasztom magam:) Csalós napokat is tartok, pedig tudom, hogy nem kéne, de ha néha nem ennék rossz kajákat (ami annyira finom*.*), hogy feladnám az egészet.
Eddig 12-13 kiló körüli a fogyásom, még 5 kilótól szeretném megszabadulni. És ha ezt elérem, akkor meg is tartani - úgy gondolom, ez nagyobb kihívás, mint lefogyni, legalábbis számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!