Sehol nem lehet kapni sós lében (vagy max saját lében) halat! Mit vegyek?
Figyelt kérdés
Volt két márka, de ahol azt eddig vettem, már nem kapni.
Akárhol nézem, hatalmas nagy halkonzerv kínálat van, mégis csak növényi olajos és paradicsomos van(+1-2 egyedi ízesítésű).
Mit csináljak? A napi fehérjeforrásom nagy részét sajnos csak ebből tudnám fedezni.
Megkérem a kedves paleósokat, hogy ne rágják a számba, hogy jó az növényi olajos is, mert én ESZEM SZÉNHIDRÁTOT!
2013. febr. 9. 18:27
1/7 mosolyogj! válasza:
vegyél sima halat és sózd meg :D
2/7 anonim válasza:
Hol nézed? Sparban én eddig mindig találtam. De úgy emlékszem tescoban is lehet venni.
3/7 anonim válasza:
Lidl-ben lehet!!! nagyon finom és viszonylag olcsó! (400ft)
4/7 A kérdező kommentje:
Amit én vettem az eddig 200-300 forint volt 130 gramm, a másik 200 90g. Ti mennyiért veszitek? milyen márkát? (lidlibe nem tudok járni, nincs a közelben, a kisebbik sparban megtalálható?)
2013. febr. 9. 18:41
5/7 anonim válasza:
Pedig nagy áruházakban lehet kapni. Az ár mindenképpen nem tér nagyon el az olajostól.
6/7 anonim válasza:
Ha nem tudsz venni akkor jöjjön elő a kreativitás, vegyél fagyasztottat és azt készítsd el.
7/7 anonim válasza:
Ja, sőt, valójában a fagyasztott halat jobban el lehet készíteni szerintem, úgyhogy ha ezt betudod szerezni, akkor valóban jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!