Rájöttem csak akkor tudok fogyni, ha összeszűkül a gyomrom, és alig eszek valamit. Mivel lehet ezt elérni?
Karácsony körül olyan családi balhé volt nálunk, hogy 5 teljes napra a szobámba szorultam. Csak wc-re szaladtam ki napi kétszer, ásványvíz volt a szobámba, és éjjel mentem zuhanyozni. 5 napon át semmit nem ettem, csak vizet ittam. Aztán jött a hatodik nap, a hétfő, és mindenki elpárolgott a házból, dolgozni, stb. Egyedül maradtam, úgyhogy lementem enni. Nem viccelek: egy fél zsemlétől és 1 pohár tejtől úgy telelettem hogy azt hittem kihányom. Pedig elég sok súlyfelesleg van rajtam, nem vagyok egy girnyó alkat.
Szóval 5 napi nemevés megteszi a hatását. Kérdés hogy érdemes e? Szerintem nem. Én is csak rávoltam kényszerülve :(
Kérdező, leszel szíves megtenni a szükséges lépéseket!
- Van-e miből fogynod?
- Ha van, vizsgáltasd ki magad orvossal (konkrétan a kérdés az, hogy van-e valami olyan szövődményes egészségügyi probléma, ami akadályozza a normál fogyást - ilyen lehet a cukor). Ha talált valamit, akkor arra kapsz kezelést.
- Ha nincs egészségügyi gond, akkor MOZOGJ RENDSZERESEN ÉS MINÉL TÖBBET! És egyél mindent, csak keveset. És igyál sok folyadékot, leginkább vizet (az segít tisztítani a szervezetet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!