Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon a Lifetilt program...

Vajon a Lifetilt program tényleg egészséges, amikor egyes emberek 70 nap alatt adnak le 20 kilókat?

Figyelt kérdés
Nem rosszándékból kérdezem, csak nemrég találtam rá erre a blogra vagy minek is nevezzem, és nekem ez egy kicsit furcsa, mert mindig azt hallom hogy egy egészséges és maradandó fogyáshoz hosszú idő szükséges...

2013. márc. 23. 11:47
 1/2 anonim válasza:
100%

" mindig azt hallom hogy egy egészséges és maradandó fogyáshoz hosszú idő szükséges... " - Azért 70 nap nem olyan rövid idő.

Ráadásul aki már komolyan elhízott, az sokszor rövidebb időn belül tudja leadni ugyanazt a súlyt, mint amit egy kevésbé elhízott személy tudna leadni ( például egy 120 kilós személy relatív könnyen fogyhat 100 kilóra, viszont egy 70 kilós személy már keményebben kell dolgozzon azért, hogy 50 kilóra fogyjon- noha a súlykülönbség mindkettőnél 20 kiló, de nem mindegy, hogy honnan van az indulás ).

Sok más tényező közrejátszik a folyamatban, ha valakinek mondjuk a pajzsmirigye erősen működik, akkor nagyon rövid időn belül képes nagy súlyt leadni;

akinek jelentős izomtömege van, az percenként több energiát éget, akár fekve az ágyon is, egy átlagosabb izomtömegű személlyel ellentétben;

és akkor ott van a legmakacsabb faktor, a genetika.

Egyes emberek, ahogyan te írtad, rendelkezhetnek jól működő pajzsmirigyekkel, vagy éppenséggel jó genetikával, ezért jelentősen fogyhatnak rövid idő alatt is, tulajdonképpen ez a normális és nincs benne semmi szélsőség, amely majd a jövőben visszaüthetne.

Anno én is 2-3 hónap között fogytam olyan 15 kilót és semmilyen végletes diétát nem követtem, csak figyeltem az étkezésre és a napi mozgásmennyiségre is, emellett pedig nem volt és most sincsenek belső szervi problémáim.

2013. márc. 23. 12:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Van egy arany keretezésű papír, amin az áll, hogy a Lifetilt program az egészségről szól?
2013. márc. 23. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!