Ha fogyok (a betervezett) 10-12 kilót, akkor halványodhat a narancsbőröm vagy a barázdák?
Sziasztok! Nemrég kezdtem bele a "tiszta étkezésbe", valamint megnöveltem a sportolási arányomat. Egy hónap után nagyon szépen mutatja a mérleg és a ruháim is az eredményt, bár ugye én még annyira nem veszem észre magamon, hogy fogytam.
Van azért narancsbőröm és kicsi barázdák a combomon - ezek halványulni/csökkeni fognak az életmódváltás után?
1-2-3 hónap után már láthatom a változást?
Köszi
22L 178/70
a narancsbőr zsír.
ahogy csökken a testzsír%,úgy fog eltűnni a narancsbőr.
amint ideális tartományba csökkented-ennyi idősen 18,20%-a testzsírt el fog tűnni.
a krémek,meg hasonló butaságok nem égetnek kalóriát,nem hoznak létre kalóriadeficitet,nem csökkentik a testzsírt,hatástalanok.
a nők megtévesztését szolgálják.
Nagyon köszönöm Nektek, így reménykedek:)
Nem szeretnék gyorsan fogyi, a 10 kilót olyan fél év alatt terveztem be, a narancsbőr-mentességet viszont a bikiniszezonra:)
A krémek lótúrót sem érnek.
A váltott zuhanyt pedig csak egészséges, tehát ne szívbeteg, nem ájulós embereknek ajánlják.
Meglesz a táplálkozásnak és az edzésnek a hatása.
Krémekkel ráérsz akkor foglalkozni, hogy ha az egészséges életvitel nem használ. Igazából használni fog, de legalább nem költesz felesleges krémekre.
A testedzés és a megfelelő táplálkozás pont azokat szolgálják, amiket a krémek nemigen érnek el.
Pasik írjanak már véleményt prosztata problémával kapcsolatban pl....,-mert,hogy narancsbőrük nincs,úgy,hogy fingjuk sincs a dologról,-maximum anyucit kérdezhetik a témában,vagy a barinőt aki 50kg 20-éves és soha sem volt narancsbőre! Szóval a diéta és mozgás mellett ügyelni kell a bőrre és kenegetni,ha nem egy erszényes kengurunak szeretnél látszani és a feje tetejére állhat minden nagy okos,hogy a speckó krémek nem használnak,-mert,hogy de,-hatásosak.
Ha eltűnik a zsír: [link]
asszem a képen lévő szörnyeknek a narancsbőr a legkisebb gondjuk.
akinek ennyit kell fogynia az beteg,torz lelkű ember.
a kinyúlt irháját meg magának köszönheti.
és az is egyértelmű,hogy nem 70 kilóról indította a diétát,hanem legalább 120-140ről,szóval alapból nem releváns a kérdéshez,vagy a témához.
az átlagtól kicsit magasabb testzsír egy dolog,a betegesen elhízott megint más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!