Hogyan tüntessem el a narancsbőröm? Ha minden nap edzek az elég? Vagy masszírozás vagy mit tegyek?
Én sokat edzek, napi 3 liter vizet iszok, csak egészséges ételeket eszek, kerülök mindent, amiben sok tartósítószer, adalékanyag van.
A hatás megvan, mert teljesen elünt a narancsbőr, pedig még van 10 kg feleslegem.
Kedves első válaszoló,le tudnád írni,hogy néz ki egy napi kajád,és hogy mit szoktál mozogni?
Köszi.
Napi 1500 kcal-át eszek!
Reggelire eszek csak szénhidrátot, akkor is csak extrudált kenyeret, hozzá felvágott, zöldségek, gyümölcs.
Ebédre, ha összejön főtt étel, ami teljesen diétás: leves, főzelék, grillezett vagy sütőfóliában sült hús zölségekkel.
Vacsora: Csak fehérje
Az étkezések között gyümölcs vagy joghurt
Egy héten 3 súlyzós edzést tartok, amit kombinálok Rubint Réka alakformáló edzéseivel. Ha nem súlyzózók, azaz pihenőnapom van, akkor legalább 40 percet kardiózok (aerobik, taposás). Egy héten 6 napot edzek, vasárnap a tényleges pihenőnapom.
Nem csak a narancsbőr tűnt el telejesen, de nem vagyok már zsíros, és szépen megizmosodtam, ami a karomon, fenekemen, lábaimon látszik nagyon jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!